Διαγραφή της μετοχής της ALPHA LEASING από τον FTSE/ASE Mid 40 & FTSE/ASE All 140.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρίας Alpha Bank A.Ε. σχετικά με την λήξη της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, που είχε σαν αποτέλεσμα την συγκέντρωση του 98,19% των μετοχών της εταιρίας Alpha Leasing A.Ε. η μετοχή της δεύτερης διαγράφεται από τον Δείκτη FTSE/ASE Mid 40 καθώς και από τον Δείκτη FTSE/ASE All 140.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές:

  • Η μετοχή της εταιρίας ALPHA LEASING A.Ε διαγράφεται από τον Δείκτη FTSE/ASE Mid 40 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Ε.
  • Η μετοχή της εταιρίας ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Ε. λόγω προώθησης της στον Δείκτη FTSE/ASE Mid 40 από τον FTSE/ASE SmallCap 80 αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας EURODRIP Α.Β.Ε.Γ.Ε. με συντελεστή στάθμισης 30%.
  • Η μετοχή της εταιρίας ALPHA LEASING A.Ε. διαγράφεται από τον Δείκτη FTSE/ASE All 140 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας EURODRIP Α.Β.Ε.Γ.Ε. με συντελεστή στάθμισης 30%.

Η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της συνεδρίασης της 22/04/2004.