CPI A.E.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ
27/3/2013 Ενημέρωση Επενδυτικού Κοινού
Σε συνέχεια σχετικής επιστολής με αρ. πρωτ. 1257/27.3.2013 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και για την ορθή, επαρκή και σαφή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Κυπρο, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε τα εξής :
- Η εταιρεία CPI A.E. δεν έχει καταθέσεις στην Τράπεζα Κύπρου και στην CPB στην Κύπρο.
- Η εταιρεία CPI A.E. δεν έχει έκθεση σε κινητές αξίες (όπως μετοχές, ομόλογα κλπ) ή χρηματοπιστωτικά μέσα των ανωτέρω τραπεζών.
- Το ποσό του κύκλου εργασιών της εταιρείας CPI A.E. στην Κύπρο για την τρέχουσα χρήση (1/7/2012 έως σήμερα), ανήλθε στο ποσό των 20.064,00€ και προήλθε από εξαγωγές. Το σύνολο των συναλλαγών αυτών έχει εξοφληθεί.
Δεν είναι εφικτό στην παρούσα φάση να ποσοτικοποιηθεί το ενδεχόμενο επίπτωσης για το οικονομικό έτος 2013 (1/7/2013 – 30/6/2014) επί του κύκλου εργασιών, των αποτελεσμάτων και της οικονομικής θέσης της εταιρείας εξ αιτίας των τρεχόντων γεγονότων στην Κύπρο. Λόγω όμως της μικρής αξίας συναλλαγών που πραγματοποιεί η εταιρεία στην Κύπρο, η επίπτωση θα είναι αμελητέα.