ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση για μεταβολή ποσοστού μετόχων σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
H ΕΛΒΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακοινώνει, ότι κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έλαβε από τους μετόχους της, επήλθαν μεταβολές ορίων , που προβλέπονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 9 του Ν.3556/2007, επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.
Ο μέτοχος και Πρόεδρος της εταιρίας ΕΛΒΕ ΑΕ κ. Κιτσικόπουλος Τηλέμαχος του Πασχάλη προέβη στις 2 Μαίου 2013 , στη σύσταση Κοινής Επενδυτικής Μερίδας με τη σύζυγο του και μέτοχο της εταιρίας κ. Παπαδημητρίου Φωτεινή του Δημητρίου. Συνολικά μετέφερε από την ατομική του μερίδα στην ανωτέρω Κοινή Επενδυτική Μερίδα, 3.127.636 μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 23.64% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η μέτοχος κ. Παπαδημητρίου Φωτεινή μετέφερε στην Κοινή Επενδυτική Μερίδα από την ατομική της μερίδα 117.611 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας, ήτοι ποσοστό 0,889% επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου.
Μετά την ως άνω ενέργεια επήλθαν μεταβολές ορίων που προβλέπονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 9 του Ν.3556/2007 επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας για την μέτοχο κ Παπαδημητρίου Φωτεινή του Δημητρίου , η οποία κατείχε συνολικά 117.611 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας, ήτοι ποσοστό 0,889% επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου. Μετά την ως άνω ενέργεια κατέχει 3.245.247 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας , ήτοι ποσοστό 24,529% επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου. Κατά την ανωτέρω ενέργεια δεν επήλθε σημαντική μεταβολή σύμφωνα με το Ν.3556/2007, στα δικαιώματα ψήφου του μετόχου Τηλέμαχου Κιτσικόπουλου του Πασχάλη ο οποίος μετά την ανωτέρω ενέργεια κατέχει 3.245.247 μετοχές και δικαιώματα ψήφου μέσω της Κοινής Επενδυτικής Μερίδας και 4.819.500 μετοχές και δικαιώματα ψήφου μέσω ατομικής μερίδας, ήτοι συνολικά 60,958% επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.
Η παρούσα αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία σύμφωνα με τον Ν.3556/2007 και δημοσιοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν 3556/2007 και της υπ αριθ. 1/434/3.7.2007 απόφασης του Δ.Σ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.