UNIBIOS Α.Ε.

Προαναγγελία Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων κοινών μετοχών

Με την από 7/11/2008 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι κοινών μετοχών, της Ανώνυμης Εταιρίας UNIBIOS A.E σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 8η Δεκεμβρίου 2008, και ώρα 16:00 απογευματινή στην έδρα της εταιρίας στην Αθήνα επί της οδού Λυκαβηττού αρ.19 (1ος όροφος), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διάταξης:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1. Μετατροπή απάντων των Προνομιούχων Μετοχών της Εταιρίας σε Κοινές και καθορισμός των επιμέρους όρων της εν λόγω Μετατροπής.
2. Τροποποίηση του οικείου περί Μετοχών άρθρου -5- του Καταστατικού της Εταιρίας.
3. Έγκριση των συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών μεταξύ της Εταιρίας και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου αυτής και χορήγηση σχετικής εξουσιοδοτήσεως προς υπογραφή των εν λόγω συμβάσεων για λογαριασμό της Εταιρίας.
4. ?λλα Θέματα - Ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης νομίμου απαρτίας κατά την εν λόγω Έκτακτη Συνέλευση της 8ης Δεκεμβρίου 2008, το Διοικητικό Συμβούλιο, με την ίδια απόφασή του, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους των κοινών μετοχών της Εταιρίας σε Α Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, με τα ίδια ακριβώς θέματα της ημερησίας διάταξης, ή με αυτά για τα οποία δεν έχει καταστεί δυνατή η συζήτηση και λήψη αποφάσεως, στην έδρα της Εταιρίας (Αθήνα, Λυκαβηττού αρ.19, 1ος όροφος), τη 19η Δεκεμβρίου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00.
Εάν και πάλι δεν επιτευχθεί η νόμιμος απαρτία, με την ίδια απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους των κοινών μετοχών σε Β Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, με τα ίδια ακριβώς θέματα της ημερησίας διάταξης, ή με αυτά για τα οποία δεν έχει καταστεί δυνατή η συζήτηση και λήψη αποφάσεως στην ως άνω έδρα της Εταιρίας, την 30η Δεκεμβρίου 2008, ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00.
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σύστημα άυλων τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστού τους.
Όσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό του Σ.Α.Τ. πρέπει να τις δεσμεύσουν στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία (Τμήμα μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης ή τα Νομιμοποιητικά έγγραφα (αν πρόκειται για Νομικό Πρόσωπο).