ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.

Σχολιασμός Δημοσιεύματος

Αναφορικά με το δημοσίευμα της 3.7.2007 του διαδικτυακού τόπου euro2day.gr το οποίο τιτλοφορείται "Θέμα αξιοπιστίας εγείρει η απάντηση στο euro2day", η Εταιρεία επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα ακόλουθα:
Η αναφερόμενη στην σελ. 60 των σημειώσεων των οικονομικών καταστάσεων της Turkcell υπόθεση, αφορά σε παλαιά και ήδη γνωστοποιηθείσα στο επενδυτικό κοινό προσφυγή της εταιρείας Reklam Departmani κατά του Spor Toto και δεν σχετίζεται με το νέο συμβόλαιο της Inteltek με τον Spor Toto της 15.3.2007, ούτε επηρεάζει την εκτέλεσή του. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ανακοινωθεί στις σημειώσεις των οικονομικών καταστάσεων, τόσο της Turkcell, όσο και της Intralot επανειλημμένως (υπό στοιχείο ζ' στις οικονομικές καταστάσεις της Intralot της 31ης Μαρτίου 2007).
Συνεπώς, το ανωτέρω δημοσίευμα είναι ψευδές, με προφανή στόχο την παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού και την ζημία της Εταιρείας.