Μια νέα εταιρεία στο χώρο των.....
Η Eagle Research S.A. ανακοίνωσε ότι άρχισε την διάθεση των προϊόντων της εταιρείας SWIT στην Ελλάδα, δίνοντας λύση στην μεγάλη ζήτηση για μπαταρίες βίντεο, φορτιστών και αξεσουάρ με τα πλεονεκτήματα και την αξιοπιστία που μπορεί να δώσει στους επαγγελματίες η σιγουριά για καλύτερη απόδοση σε σχέση με το κόστος (best value money).
Η εταιρεία SWIT Industry and Traiding Co. Ltd., με έδρα την Κίνα, ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή επαγγελματικών μπαταριών βίντεο, φορτιστών, μικρών φωτιστικών σωμάτων και αξεσουάρ. Έχει καταφέρει να σχεδιάζει και να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για τους επαγγελματίες παραγωγούς και τους ανθρώπους που ασχολούνται με την τηλεόραση.
Η γκάμα των προϊόντων που κατασκευάζει περιλαμβάνει, πλήρης σειρά μπαταριών Ni-MH, μπαταρίες Λιθίου Ιόντων (Li-ion) και φορτιστές, ειδικά μικρά φωτιστικά σώματα (για προσαρμογή στην κάμερα) και ένα πλήρη κατάλογο με αξεσουάρ για τον επαγγελματία.
Ένα από τα πιο καινούργια προϊόντα της, είναι οι μπαταρίες υψηλών προδιαγραφών Λιθίου Ιόντων SWIT και οι φορτιστές. Είναι πραγματικά, λύση με μεγάλο πλεονέκτημα στο κόστος απόκτησης (cost effective), έχουν μεγάλη διάρκεια λειτουργίας, ζυγίζουν πάρα πολύ λίγο και έχουν αρκετά μεγάλο κύκλο ζωής. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα προσφέρουν λύση στους επαγγελματίες για μεγάλη διάρκεια και συνεχή απρόσκοπτη λειτουργία των συσκευών και συστημάτων βίντεο.
Οι μπαταρίες SWIT Λιθίου Ιόντων (Li-ion) είναι επίσης διαθέσιμες και συμβατές για βάση στήριξης (camera mounts) PAG
Διάθεση προϊόντων
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της SWIT στην Ελλάδα:
Eagle Research S.A.,
Λ. Βουλιαγμένης 272Β', Αγ. Δημήτριος, 173 43 Αθήνα
Τηλ: 9769 280, Fax: 9769 289
http://www.eagle.gr e-mail: info@eagle.gr
Λίγα λόγια για την Eagle Research
Υπενθυμίζεται ότι η EAGLE RESEARCH Α.Ε., εταιρία του Ομίλου DESPEC HELLAS, ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και αντιπροσώπευση επαγγελματικού εξοπλισμού για τηλεοπτικές παραγωγές και επεξεργασίας εικόνας. Προσφέρει επίσης συστήματα για την πλήρη ενοποίηση των τμημάτων επεξεργασίας / διακίνησης εικόνας σε τηλεοπτικούς σταθμούς και studios, για ένα πραγματικά tapeless και αυτοματοποιημένο περιβάλλον.
Η EAGLE RESEARCH S.A. είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των εταιρειών DISCREET, MATROX, DIGIMATION, X-IST και RORKE DATA. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν τις πλατφόρμες DIGISUITE της MATROX, το edit*, combustion*, 3DS MAX, CHARACTER STUDIO, MENTAL RAY, JOBNET της DISCREET και τα συστήματα X-IST ΓΙΑ MOTION CAPTURE. Επίσης για τον εξοπλισμό παραγωγής που αφορά την λήψη, ρύθμιση, μεταγωγή, μετατροπή και προβολή της τηλεοπτικής εικόνας, όπως και για φωτιστικά σώματα και συστήματα ανάρτησης, η EAGLE RESEARCH S.A. αντιπροσωπεύει τις εταιρείες ADC (N-VISION), IFF, LUPO, MOVIE TECH, UTAH SCIENTIFIC, EVERTZ, MANFROTTO/IFF, MICROWAVE LINK, SNG και είναι εξουσιοδοτημένος dealer της PANASONIC και SONY.