Ν. ΒΑΡΒΕΡΗΣ-MODA BAGNO Α.Ε.

Καινούργιος χώρος στη Θεσσαλονίκη από τον Ομιλο MODA BAGNO

Ενας νέος πολυχώρος δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον όμιλο της MODA BAGNO A.E και άνοιξε την 1η Μαρτίου 2004. Σε ιδιόκτητο χώρο επιφάνειας 3.000 τ.μ. επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, ο δρόμος που οδηγεί από το αεροδρόμιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η MODA BAGNO και το INTERNI φιλοξενούν τις νέες τους αντιλήψεις.

To συνολικό concept είναι μια σύνθεση ιδεών και υλικών προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων. Ο όμιλος της Moda Bagno προτείνει και παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη , μια πόλη που είναι πάντοτε δεκτική στις νέες τάσεις του lifestyle το 'CONCEPT STORE'.

Το νέο 'CONCEPT STORE' περιλαμβάνει ιδέες και προτάσεις για όλους τους χώρους της σύγχρονης κατοικίας καθώς και ειδικά υλικά που απευθύνονται σε επενδύσεις κτιρίων, ξενοδοχείων κλπ.

Επιπλα γραφείου , έπιπλα εξωτερικού χώρου, έπιπλα σπιτιού σε μοντέρνο αλλά και κλασσικό ύφος- στην αίθουσα του Interni Classic κουζίνες , μπάνια, επενδύσεις δαπέδων από πλακάκια, ξύλο και πέτρα συνθέτουν τη μεγάλη γκάμα επιλογών.

Ένα cafe , ένα μικρό βιβλιοπωλείο, μια αίθουσα προβολών για θέματα αρχιτεκτονικά συμπληρώνουν το CONCEPT STORE.