Ανακοίνωση του Προέδρου της Intracom Α.Ε.
Επί ένα έτος μετά την άσκηση της δίωξης, διενεργήθηκε και ολοκληρώθηκε κύρια ανάκριση, όπου εξετάσθηκαν όλοι οι μάρτυρες και ερευνήθηκαν όλα τα έγγραφα της ογκώδους δικογραφίας, ο δε αρμόδιος ειδικός ανακριτής απεφάνθη ότι, ουδόλως στοιχειοθετούνται οι αποδιδόμενες σε εμένα πράξεις.
Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, ενώ αναμένεται η πρόταση του Εισαγγελέως Εφετών προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και πριν αυτός προλάβει να αποφανθεί επί της ουσίας, αιφνιδίως, ο Εισαγγελέας του Aρείου Πάγου κ. Κρουσταλλάκης επεμβαίνει και «μεταμορφώνει? την υπόθεση αυτή σε «θέμα γενικότερου ενδιαφέροντος που συνταράσσει την κοινή γνώμη? και κατ? ακολουθίαν ζητά τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, ώστε να συνεχιστεί η ' ήδη ολοκληρωμένη ' ανάκριση από ειδικό εφέτη-ανακριτή.
Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι η πρόσφατη κατάθεση μιας παντελώς αβάσιμης έγκλησης, από έναν εν υπνώσει κρατικό Ρωσικό Οργανισμό, με Έλληνες εκπροσώπους και «ενδιαφερόμενους? έγινε για να αποτελέσει την αφορμή της παρέμβασης του κ. Κρουσταλλάκη και μάλιστα λίγες μέρες πριν την αποχώρησή του από το δικαστικό σώμα. Πόσω μάλλον όταν, όχι μόνο οι ισχυρισμοί που περιλαμβάνονται σε αυτήν την έγκληση, έχουν απορριφθεί με αμετάκλητες διαιτητικές και ποινικές αποφάσεις στην Ελβετία, αλλά έχουν επίσης δοθεί όλες οι απαντήσεις στα αρμόδια ελληνικά δικαστικά όργανα, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Κρουσταλλάκη. Είναι σαφές λοιπόν, ότι τίποτα νέο δε συνέβαλε στο να αποκτήσει ξαφνικά «σπουδαιότητα? η υπόθεση, μετά από ενάμιση χρόνο και μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης με απαλλακτικό πόρισμα του ανακριτή και δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο η παράταση μιας εκκρεμότητας που έχει για μένα τεράστιο προσωπικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό κόστος.
Οι μόνοι που μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι με την ενέργεια του κ. Κρουσταλλάκη είναι οι γνωστοί «διαπλοκολόγοι? πολιτικοί και οι επιχειρηματικοί μου αντίπαλοι, οι οποίοι ασμένως επεδίωκαν, ειδικά μετά την απαλλακτική κρίση του ανακριτή, τη συντήρηση της άδικης εναντίον μου και δυσφημιστικής δικαστικής εκκρεμότητας. Παρ? όλα αυτά, πιστεύω ότι υπάρχει αμερόληπτη δικαιοσύνη στη χώρα μας, η οποία θα αποφανθεί και επί των παραπάνω πρόσφατων ενεργειών.