Γνωστοποίηση

Στα πλαίσια του Π.Δ. 350/85 καθώς και των σχετικών άρθρων της 5/204/14.11.2000 Απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα εξής:
Πραγματοποιήθηκε στις 3/5/2006 η Α' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ A.E. στις 11:00' π.μ., στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Eταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1 στο Περιστέρι, σύμφωνα με την από 19/4/2006 Πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, με τα εξής θέματα:
1. Αναδιάρθρωση και εξυγίανση των Εταιρειών του Ομίλου Κλωστήρια Ναούσης Α.Ε.
2. Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την επανεξέταση των υφισταμένων συμβάσεων, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης των λειτουργιών της Εταιρείας.
3. Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.
5. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.
6. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.
Η Γενική Συνέλευση συγκέντρωσε ποσοστό 31,2596% (ήτοι 22.177.131 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές) επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου. Για την έγκυρη λήψη απόφασης επί του ως άνω θέματος υπ' αριθ. 5 απαιτείται, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, να παρίστανται ή να αντιπροσωπεύονται στη Γενική Συνέλευση Μέτοχοι που εκπροσωπούν πλέον του 50% των μετοχών της εταιρείας, το σύνολο των οποίων ανέρχεται σε 70.945.000 κοινές ονομαστικές μετοχές. Η σημερινή Γενική Συνέλευση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη ως άνω από το Νόμο απαρτία και κατόπιν τούτου δεν εξετάσθηκαν και τα λοιπά θέματα της ημερήσιας διάταξης. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να εξετάσει όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης σε Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση. Μετά τη Γενική Συνέλευση συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο και αποφάσισε την πρόσκληση Β' Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων στις 19 Μαΐου 2006 και ώρα 11:00 π.μ. στην έδρα της Εταιρείας, με τα ίδια θέματα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων