Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Η AS Company S.A. προχώρησε στην σύναψη συμβάσεων αποκλειστικής διανομής

Η AS Company S.A. προχώρησε στην σύναψη συμβάσεων αποκλειστικής διανομής

Αθήνα, Ελλάδα – [31/07/2024] – Η AS Company Α.Ε. ("Εταιρία") είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προχώρησε στην σύναψη συμβάσεων για την απόκτηση αποκλειστικών δικαιωμάτων διανομής για νέες κατηγορίες προϊόντων που σχετίζονται με την βρεφανάπτυξη και το παιδί.

Συγκεκριμένα οι συμβάσεις συνήφθησαν με τις εταιρίες:

1. Artsana Spa (Ιταλία): Για αποκλειστική διανομή προϊόντων με τα σήματα Chicco και Boppy σε Ελλάδα και Κύπρο.

2. Maxi Miliaan BV (Dorel) (Ολλανδία): Για αποκλειστική διανομή προϊόντων με τα εμπορικά σήματα Comfort και Safety First στην Ελλάδα.

Η Εταιρία ολοκλήρωσε επίσης την απόκτηση των αντίστοιχων αποθεμάτων και άυλων εμπορικών περιουσιακών στοιχείων από τον σημερινό αποκλειστικό διανομέα «Β. & Μ. Σκαρμούτσος Α.Ε.»

Η συνολική αξία της συναλλαγής είναι euro 1.369.572.

Οι νέες συνεργασίες ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική της Εταιρίας να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της για να καλύψει πληρέστερα τις ανάγκες βρεφών και παιδιών.

Η Εταιρία πιστεύει ότι οι νέες κατηγορίες θα έχουν θετική επίδραση στα οικονομικά της αποτελέσματα, καθώς αξιοποιεί νέα κανάλια διανομής παράλληλα με την υπάρχουσα υποδομή της.


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων