Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Ανακοίνωση σχετικά με τις επενδύσεις στο χώρο των ΑΠΕ

Ο Όμιλος REVOIL συνεχίζει στοχευμένα το επενδυτικό του πλάνο στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ολοκληρώνοντας την εξαγορά φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 10 MW, έναντι τιμήματος 1,74 εκατ. ευρώ. Συνέπεια της εξαγοράς ο Όμιλος θα αποπληρώσει τον υφιστάμενο τραπεζικό δανεισμό των πάρκων αυτών ύψους 6,5 εκατ. ευρώ σε βάθος δεκαπενταετίας. Τα πάρκα είναι σε λειτουργία (ηλεκτρισμένα) όπως και ένα φωτοβολταϊκό πάρκο του Ομίλου στην Αρκαδία ισχύος 3,34 MW που πρόσφατα (10 Ιουνίου 2024) συνδέθηκε με το δίκτυο. Συνολικά σήμερα λειτουργούν πάρκα 14,34 MW που σε ετήσια βάση εκτιμάται ότι θα εισφέρουν στον Όμιλο λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Όμιλος κινείται με πλάνο πενταετίας με στόχο τη λειτουργία έργων ΑΠΕ (φωτοβολταϊκών, αιολικών πάρκων και μονάδων αποθήκευσης) συνολικής ισχύος 200 MW. Υπό κατασκευή βρίσκεται ένα αιολικό πάρκο 3 MW στη Βοιωτία καθώς και φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 9 MW σε Βοιωτία, Στυλίδα και Β. Εύβοια. Σε διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης υπάρχουν αιολικά πάρκα 124 MW σε Ροδόπη και Βοιωτία και μία μονάδα αποθήκευσης 24 MW στην περιοχή της Ναυπάκτου.     


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων