Σύγχρονο δίκτυο τηλεπικοινωνιών στο Δήμο Κερατσινίου από τη ΜΑΡΑΚ

Η ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, μετά από δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό ανέλαβε να αναπτύξει ιδιωτικό δίκτυο επικοινωνίας φωνής και δεδομένων σε τέσσερις κόμβους του Δήμου Κερατσινίου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε Euro 55.000. Η προμήθεια αυτή αφορά εξοπλισμό VoIP τηλεφωνίας του οίκου TADIRAN, ασυρματικό εξοπλισμό τύπου Pre Wimax του οίκου Redline και εξοπλισμό μεταγωγής δεδομένων του οίκου OneAccess.
Σκοπός του έργου αυτού είναι η δημιουργία ζεύξεων δεδομένων μεταξύ συγκεκριμένων απομακρυσμένων κόμβων με τον κεντρικό κόμβο του Δημαρχείου, για την ανταλλαγή δεδομένων και τηλεφωνίας μεταξύ των υπαλλήλων του Δήμου, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών και αξιοπιστία. Μέρος των ζεύξεων υλοποιούνται με την σειρά προϊόντων ΑΝ30, τα εν λόγω συστήματα λειτουργούν στη ζώνη των 5.4 GHz και είναι ιδανικά για την μεταφορά δεδομένων μεταξύ κόμβων σε δύσκολες τοπολογικά περιοχές. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικά σε τοπολογίες σημείου προς σημείο (PtP) ή σημείου προς πολλαπλά σημεία (PtMP), σε συνθήκες ύπαρξης ή μη ύπαρξης οπτικής επαφής, σε μεγάλες αποστάσεις (έως και 80 km) καθώς και σε περιπτώσεις διασύνδεσης με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 72 Mbps.
H ανάπτυξη του δικτύου φωνής του Δήμου βασίζεται στην τεχνολογία Voice over IP η οποία αναπτύσσεται με βάση την πλατφόρμα Coral παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες τηλεφωνίας σε επίπεδο ΙΡ δικτύου μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά κόστη πρακτικά σε μηδενικά επίπεδα. Η ΜΑΡΑΚ σε συνεργασία με τον οίκο TADIRAN τα τελευταία 16 χρόνια αξιοποιεί την τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα Coral εφαρμόζοντας όλες τις δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων