Πέντε νέα πρατήρια καυσίμων, εντάχθηκαν στο δίκτυο της ελληνικής εταιρείας REVOIL.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στο 4ο χλμ Ε.Ο Λιβαδειάς - Δελφών στην Λιβαδειά. Λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Νικόλαου Καραμπάτσου και προσφέρει στους καταναλωτές όλα τα είδη βενζινών και πετρελαίων καθώς και λιπαντικά REVOIL.
Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην Ξυλαγάνη Ροδόπης. Λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Στέφανου Τσιμπλιαράκη και προσφέρει στους καταναλωτές όλα τα είδη βενζινών και πετρελαίων.
Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στα Μέγαρα στο 43ο χλμ Παλαιάς Εθνική Οδού Αθηνών - Κορίνθου. Λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Φουρτουλάκη και προσφέρει στους καταναλωτές όλα τα είδη βενζίνης αμόλυβδης και πετρέλαια κίνησης και θέρμανσης καθώς και λιπαντικά REVOIL.
Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στο Κιλκίς στην οδό 21ης Ιουνίου 2. Λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Νικήτα Ανθρακίδη και προσφέρει στους καταναλωτές όλα τα είδη βενζίνης αμόλυβδης και πετρέλαιο κίνησης καθώς και λιπαντικά REVOIL.
Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στα Κανάλια Μαγνησίας. Λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κας Ελένης Τσιγγινέ και προσφέρει στους καταναλωτές όλα τα είδη βενζίνης αμόλυβδης και πετρέλαιο κίνησης καθώς και λιπαντικά REVOIL.

Η REVOIL είναι 100% Ελληνική εταιρεία, και κατέχει την 8η θέση σε μερίδιο αγοράς πετρελαιοειδών. Η εταιρεία έχει ιδιαίτερα θετική πορεία τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ διατηρεί φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους πρατηριούχους του δικτύου της.
Το δίκτυο πρατηρίων REVOIL συνεχίζει να αναπτύσσεται με οδηγό πάντοτε την ποιότητα, τις φιλικές τιμές και την εξυπηρέτηση. Τώρα, η REVOIL συνεργάζεται με το εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για τον έλεγχο της ποιότητας των καυσίμων της, σε όλα τα στάδια της διακίνησης.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων