Γνωστοποίηση παραίτησης Διευθύνοντος Συμβούλου ΔΕΗ

Ο κ. Δημήτρης Λ. Μανιατάκης μετά από διετή θητεία στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, απεφάσισε να αποχωρήσει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε σχετικά κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, απεδέχθη την απόφασή του και τον ευχαρίστησε για το έργο του.
Στη συνέχεια απεφάσισε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μετόχων της Πλειοψηφίας για την εκλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.
Μέχρι τότε, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό της Εταιρείας, χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου θα ασκεί ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Α. Κυριακόπουλος.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η θητεία του κ. Δημήτρη Μανιατάκη ήταν καθοριστική για την Εταιρεία.
Ενισχύθηκε το πνεύμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης, ενώ άρχισαν οι δράσεις για τις νέες κατευθύνσεις και τέθηκαν οι βάσεις για τα επόμενα έτη.
Ο κ. Δημήτρης Μανιατάκης, κατά την ίδια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραμείνει στη ΔΕΗ, με αρμοδιότητες που θα καθορισθούν με νεώτερη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για τον συντονισμό της λειτουργίας και ανάπτυξης των Εταιρειών του Ομίλου και ιδίως στον τομέα των διεθνών δραστηριοτήτων.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων