Aπόκτηση του 100% της PAIRIS PACK S.A. από την ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η Διοίκηση της εταιρείας ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σήμερα 25/05/2006 η θυγατρική της εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. προέβη στην εξαγορά του 65% της εταρείας ΠΑΙΡΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ (με διακριτικό τίτλο PAIRIS PACK S.A.) αποκτώντας έτσι το 100% της εν λόγω εταιρείας. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε Euro 2.368.000.
Η εταιρεία PAIRIS PACK S.A. λειτουργεί από τα τέλη του 2004 σε ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις στο δήμο Θηβαίων και δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων συσκευασίας διογκωμένης πολυστερίνης (EPS) τα οποία χρησιμοποιούνται στην συσκευασία τυποποιημένου κρέατος, κηπευτικών, φρούτων, καθώς επίσης και στη συσκευασία έτοιμου φαγητού (container μεταφοράς έτοιμου φαγητού) και των προϊόντων που προσφέρονται στα σημεία ταχείας εστίασης.
Η κίνηση για την απόκτηση τελικά του 100% ελήφθη προκειμένου η Διοίκηση του Ομίλου να προχωρήσει απρόσκοπτα στην υλοποίηση της στρατηγικής της αναφορικά με τη δυναμική της διείσδυση στην αγορά των προϊόντων διογκωμένης πολυστερίνης και την κατάκτηση σημαντικού μεριδίου αγοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Ν. Α. Ευρώπης στις οποίες ήδη ο Όμιλος ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ έχει ισχυρή παρουσία.
Διευθύνων Σύμβουλος της PAIRIS PACK S.A.και μετά την εξαγορά παραμένει ο κ. Λουκιανός Παϊρης.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων