Παρουσίαση σε ξένους θεσμικούς επενδυτές

Η Διοίκηση του Ομίλου NEWSPHONE HELLAS ΑΕ πληροφορεί το επενδυτικό κοινό ότι στο πλαίσιο της διημερίδας που διοργανώθηκε από τη MERIT ΑΧΕΠΕΥ και το γερμανικό επενδυτικό οίκο Sal Oppenheim στις 20 και 21 Νοεμβρίου στην Αθήνα, πραγματοποίησε παρουσίαση σε ξένους θεσμικούς επενδυτές.
Την εταιρεία εκπροσώπησαν ο κ. Ευστράτιος Απέργης, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Απόστολος Αντωνιάδης, Υπεύθυνος Επενδυτικών Σχέσεων, που παρουσίασαν αναλυτικά την πορεία του ομίλου.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Απέργης αναφέρθηκε στις κύριες δραστηριότητες (υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, θεματικές πύλες) και το στρατηγικό αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας.
Στη συνέχεια ο κ. Αντωνιάδης παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου για τη χρήση 2005 καθώς και τα πρόσφατα αποτελέσματα για την περίοδο εννεαμήνου 2006. Τέλος έγινε παρουσίαση των εκτιμήσεων της διοίκησης για τα αποτελέσματα της χρήσης 2006. Πιο συγκεκριμένα ο ενοποιημένος κύκλο εργασιών αναμένεται να ανέλθει σε Euro 43,8 εκατ. έναντι Euro 34,2 εκατ. το 2005 αυξημένος κατά 28%. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων αναμένεται να ανέλθουν σε Euro 8,9 εκατ., έναντι Euro 7,6 εκατ. αυξημένα κατά 17% ενώ τέλος τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν σε Euro 4,8 εκατ. έναντι Euro 3,9 εκατ. το 2005 αυξημένα κατά 23%.
Η παρουσίαση της NEWSPHONE ΕΛΛΑΣ έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας www.newsphone.gr.
Δείτε την παρουσίαση


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων