Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεαμήνου Ομίλου Μ.Ι.ΜΑΪΛΛΗ (για την περίοδο 01.01.2006 - 30.09.2006)

Ο Όμιλος Μ.Ι.ΜΑΪΛΛΗ ανακοινώνει τα Ενοποιημένα Αποτελέσματα του Εννεαμήνου 2006, τα οποία διαμορφώνονται ως ακολούθως:
- Ενοποιημένες Πωλήσεις ύψους 285 εκ. Ευρώ έναντι πωλήσεων 276 εκ. Ευρώ κατά τη διάρκεια του εννεαμήνου του 2005.
- Ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων, Τόκων, Αποσβέσεων και Εξόδων Αναδιοργάνωσης (Ε.Β.Ι.Τ.D.A.) 36,9 εκ. Ευρώ έναντι 45,1 εκ. Ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2005.
- Ενοποιημένα Καθαρά Κέρδη (Ν.Ι.) 7,1 εκ. Ευρώ έναντι 13,3 εκ. Ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2005.
Όπως έχει ήδη επικοινωνηθεί και στα πλαίσια του τριετούς επιχειρησιακού πλάνου, ο Όμιλος υλοποιεί πρόγραμμα αναδιοργάνωσης προκειμένου να ανταποκριθεί στις ταχύτατες αλλαγές που συντελούνται στη διεθνή αγορά με προσωρινές επιπτώσεις στην κερδοφορία, ιδιαίτερα στο 2ο εξάμηνο. Επιπροσθέτως, η επιβράδυνση στην αμερικανική οικονομία, καθυστερεί την επίτευξη των στόχων του Ομίλου στην περιοχή της Βορ. Αμερικής, ενώ συνεχίζουν οι πιέσεις στα περιθώρια κέρδους της μεταλλικής ταινίας.
Παρα ταύτα, ο Όμιλος αναπτύσσεται οργανικά στο εννιάμηνο του 2006 με 3% και ιδιαίτερα στον τομέα των πλαστικών ταινιών (που επενδύει σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ινδία), η αύξηση φθάνει το 30%.
Το 2006 είναι ένα μεταβατικό έτος, το οποίο επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος. Όμως, υλοποιούνται οι απαραίτητες αναδιαρθρώσεις και αλλαγές ώστε ο Όμιλος να ανταποκριθεί στα νέα διεθνή δεδομένα και να πετύχει τους οικονομικούς στόχους του επιχειρησιακού του πλάνου.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων