Νέος Γενικός Διευθυντής για τη MULTIRAMA AEBE: Ο κ. Stephane Wagner αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της εταιρίας

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, η MULTIRAMA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανακοινώνει, ότι ο κ. Stephane Wagner αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή. Μέχρι πρότινος, ο κ. Wagner κατείχε τη θέση του Chief Operating Officer της Multirama.
Σύμφωνα με δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Multirama AEBE, κ. Σταύρου Παπαδόπουλου: "Η επιτυχημένη πορεία του Stephane Wagner και η σημαντική του προσφορά στην εταιρεία μας θα συνεχιστεί από μια καίρια θέση, αυτή του Γενικού Διευθυντή. Ο Stephane Wagner, με τη μακρόχρονη εμπειρία του θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρίας, θα διευρύνει με επιπλέον ενέργειες τη νέα εμπορική πολιτική των Multirama (επιστροφή χρημάτων και επιδότηση τιμών), ενώ θα βοηθήσει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση των μεριδίων μας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό".
Ο κ. Wagner είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο της Λυών με 15ετή εμπειρία κυρίως στον χώρο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Έχει εργαστεί ως Οικονομικός Διευθυντής σε εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ πριν την άφιξή του στην MULTIRAMA κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην Clear Channel Χαϊδεμένος Διαφημίσεις.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων