Νέα έργα ύψους 4 εκ. για τον Όμιλο - Νέα διαδικτυακή ευρωπαϊκή ταυτότητα

1. Σε εφαρμογή του άρθρου 10 παρ 1 του ν. 3340/2005, η εταιρεία ΒΕΤΑΝΕΤ Α.Β.Ε.Ε, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική της ΒΕΤΑΝΕΤ τεχνική εταιρεία ΕΚΑΤ-ΕΤΑΝ Α.Τ.Ε. ανέλαβε την εκτέλεση των παρακάτω έργων συνολικού ύψους άνω των Euro 4,0 εκ. πλέον ΦΠΑ, που αναλυτικά έχουν ως εξής:
1.1. "Κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας στον Πειραιά", προϋπολογισμού Euro 1,5 εκ. περίπου.
1.2. "Κατασκευή νέας μονάδας παραγωγής φυτικών εκχυλισμάτων της φαρμακευτικής εταιρείας DEMO Α.Β.Ε.Ε. στην Θεσσαλονίκη ('A φάση: χωματουργικές εργασίες και φέρων οργανισμός)", προϋπολογισμού Euro 1,4 εκ. περίπου.
1.3. "Κατασκευή Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου ('Β ΠΕΣΥ Ν. Αιγαίου), στο Δήμο Λινδίων, Ρόδου", με προϋπολογισμό Euro 0,5 εκ. περίπου.
1.4. "Επέκταση κρηπιδωμάτων και ενίσχυση Δυτικού μόλου Λιμένα Ψεράμου", στο Δήμο Καλύμνιων, με προϋπολογισμό Euro 0,7 εκ. περίπου.
Με την ανάθεση των προαναφερθέντων έργων το νέο συνολικό ανεκτέλεστο υπόλοιπο για τον Όμιλο υπερβαίνει τα Euro 38 εκ.
2. Στα πλαίσια της πρόσφατης αναβάθμισης του διαδικτυακού τόπου της εταιρείας, σημειώνεται ότι η νέα ανανεωμένη εταιρική ιστοσελίδα http://www.betanet.gr απέκτησε πανευρωπαϊκή και διεθνή διαδικτυακή ταυτότητα και είναι προσβάσιμη πλέον και μέσω των domains http://betanetgroup.eu & http://www.betanetgroup.com αντίστοιχα. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία αναμένεται να επωφεληθεί από την ενιαία διαδικτυακή εμφάνιση πολλών εταιριών των Χωρών Μελών της Ε.Κ, προβάλλοντας την εταιρεία στα πλαίσια της ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς αλλά και πέρα αυτής, υπερβαίνοντας έτσι τους διαδικτυακούς περιορισμούς παρουσίας της μόνο στην Ελλάδα.
3. Τέλος σημειώνεται ότι η Εταιρεία έλαβε πρόσφατα μέρος με επιτυχία στην έκθεση "ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2006", η οποία διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο "Ε.Κ.Ε.Π." την περίοδο 12 έως 16 Απριλίου 2006.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων