Επικυρώθηκε, δυνάμει σχετικής απόφασης του Εφετείου Αθήνας, η απο 27-4-2005 συμφωνία της επιχείρησης SEA FARM IONIAN με τους Πιστωτές της.

H εταιρεία ανακοινώνει ότι επικυρώθηκε, δυνάμει σχετικής απόφασης του Εφετείου Αθήνας, η απο 27-4-2005 συμφωνία της επιχείρησης SEA FARM IONIAN με τους Πιστωτές της, στην οποία η ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε. έχει συμβληθεί ως στρατηγικός επενδυτής. Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια της ως άνω συμφωνίας προβλέπεται η απόκτηση απο την εταιρεία ποσοστού συμμετοχής 15,5% περίπου στην S.F.I. καθώς και η ανάληψη του management για 15 χρόνια, ενώ οι υποχρεώσεις της εταιρείας εν μέρει μετοχοποιούνται και εν μέρει ρυθμίζονται με μακροπρόθεσμη εξόφληση.

Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας υπαγωγής της εταιρείας SEA FARM IONIAN A.E. στις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν.1892/1990 αποτελεί μια πολύ σημαντική και θετική εξέλιξη για τους μετόχους, τους Πιστωτές και το ευρύ επενδυτικό κοινό της S.F.I. , όπως επίσης και για τον Ομιλο εταιρειών της ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ Α.Ε.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων