Ενημέρωση επενδυτικού κοινού σχετικά με απόφαση Υ.Ε.Ν.

Την 23η Δεκεμβρίου 2005 γνωστοποιήθηκε στην Εταιρεία μας, μέσω τηλεομοιοτυπίας, η υπ' αριθ. πρωτ. 5321.4/505/05/22.12.2005 απόφαση του κ. Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, με την οποία επιβάλλονται στην Εταιρεία μας πρόστιμα/εκπτώσεις, συνολικού ύψους ευρώ 29.145.105,09.
Τα ανωτέρω πρόστιμα/εκπτώσεις επεβλήθησαν διότι, κατά την άποψη του ΥΕΝ, υπήρξε εκπρόθεσμη παράδοση και αποκλίσεις από τις προδιαγραφές αναφορικά με τα είδη της αριθ. 133/99 Σύμβασης που συνήφθη μεταξύ ΥΕΝ και INTRACOM για την υλοποίηση του έργου του Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας (VTMIS).
Η Εταιρεία μας θεωρεί ότι η επιβολή του προστίμου δεν είναι σύννομη, τόσον από τυπικής, όσο και από ουσιαστικής πλευράς, επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων της για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της, βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τους νομικούς της συμβούλους, πρόκειται δε να προβεί άμεσα στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αντίκρουση του περιεχομένου της προαναφερόμενης Υπουργικής Απόφασης και την ανατροπή αυτής.
Προς τούτο, η εταιρεία μας θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετική με το θέμα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων