Η ΜΑΡΑΚ παρουσιάζει προίόντα WiMAX

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο των ασυρμάτων επικοινωνιών, η ΜΑΡΑΚ μέσα από τη συνεργασία της με την Καναδική εταιρεία REDLINE προωθεί στην Ελληνική αγορά ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματων δικτύων ευρυζωνικής πρόσβασης WiMAX, τα οποία παρέχουν υψηλή χωρητικότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και δεν απαιτούν line-of-sight.

Τα συστήματα WiMAX λειτουργούν στις συχνότητες 3,5 GHz (βάσει ειδικής άδειας), 5,4 και 5,8 GHz (ελεύθερη μπάντα - ISM) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδέσεις τόσο σημείου - προς - σημείο όσο και σε σημείο - προς - πολλαπλά σημεία.

Τα εν λόγω προϊόντα έχουν μεγάλη εφαρμογή σε:

  • Ευρυζωνικές συνδέσεις μεταξύ κτιρίων για υπηρεσίες Internet, VoIP connectivity σε μεγάλες αποστάσεις (80 km).
  • Δίκτυα Wireless ISPs για παροχή υπηρεσιών ευρυζωνικού Internet.
  • Δίκτυα τηλεφωνίας για απομακρυσμένες περιοχές.
  • Δίκτυα μεταγωγής Σταθμών Βάσεως κινητής τηλεφωνίας (Cellulαr Backhaul).

Η ΜΑΡΑΚ είναι μία αμιγώς Ελληνική βιομηχανία με δραστηριότητες που συνδυάζουν έρευνα - ανάπτυξη - κατασκευή - προώθηση και πλήρη υποστήριξη μετά την πώληση προηγμένου ηλεκτρονικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, καθώς και προώθηση στην αγορά ολοκληρωμένων συστημάτων και προϊόντων ειδικών εφαρμογών. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000 με σημαντική παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά, καθώς αποτελεί βασικό προμηθευτή του ευρύτερου δημόσιου τομέα, μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων καθώς και Τηλεπικοινων ιακών παρόχων.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.marac.gr


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων