Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 12:00 συνεκλήθη και συνεδρίασε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας SPIDER ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ν. ΠΕΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΑΕ.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παραστάθηκαν δεκατέσσερις (14) μέτοχοι κάτοχοι συνολικά 17.348.175 κοινών ονομαστικών μετοχών εκπροσωπούντες ποσοστό 59,70% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου αυτής.
Σύμφωνα με το άρθρο 278 του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία ενημερώνει, ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση αυτή των μετόχων της, συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις σχετικά με τα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.Οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 59,70% ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 17.348.175 συνολικά, μετοχών της Εταιρίας, αποφάσισαν ομόφωνα, την κατάρτιση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 8.000.000 ευρώ δεκαπενταετούς διάρκειας, για την αναχρηματοδότηση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού.
Παρασχέθηκε εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για να καθορίσει τους ειδικότερους και λοιπούς αναγκαίους όρους του δανείου.
2. Οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 59,70% ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 17.348.175 συνολικά, μετοχών της Εταιρίας, αποφάσισαν ομόφωνα την τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού περί της έδρας της εταιρίας. Ειδικότερα αποφασίσθηκε η μεταφορά της έδρας της εταιρίας από το Δ.Δ του Δήμου Πασσαρώνος Ν. Ιωαννίνων στο Δ.Δ. Ροδοτοπίου του Δήμου Πασσαρώνος Ν. Ιωαννίνων(ΒΙ.ΠΕ).
Η ανωτέρω απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα υλοποιηθεί αμέσως μετά την λήψη των σχετικών εγκρίσεων από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές και μετά την τήρηση της νόμιμης διαδικασίας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων