Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Σύμφωνα με το άρθρο 279 του Κανονισμού του Χ.Α., σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της 16/8/2005 ολοκλήρωσε τις εργασίες της με ομόφωνες αποφάσεις επί όλων των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως κατόπιν της πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου της 11ης Ιουλίου 2005.

1. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της Εταιρικής Χρήσης 2004 μετά των επαυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. - Εγκρίθηκαν οι Οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως 2004

2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτού από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης του 2004 - Απαλλάχθηκαν

3. Έγκριση αμοιβών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2004 και προέγκριση αμοιβών για τη χρήση 2005. - Εγκρίθηκαν

4. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή για την χρήση του 2005. - Εκλέχθησαν ως Τακτικός Ελεγκτής ο κος. Ιωάννης Αναστασόπουλος (ΑΜ ΣΟΕΛ 10151) και ως Αναπληρωματικός Ελεγκτής η κα. Βενετία Τριαντοπούλου-Αναστασοπούλου (ΑΜ ΣΟΕΛ 12391)

5. Επικύρωση εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. - Επικυρώθηκε η εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι η κα. Ζαχαρένια Κρεμαλή και ο κος. Σωτήριος Καραμαγκιώλης, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου και Γεωργίου Καλαμωτουσάκη για το υπόλοιπο της θητείας τους.

6. Διάφορες Ανακοινώσεις.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων