Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η Εταιρεία ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ ΑΕ ανακοινώνει ότι κατά τη συνεδρίαση της Α? Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της την 15.07.2005, εγκρίθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί όλα τα απαιτούντα σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό απλή απαρτία θέματα της ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί τα κάτωθι:

1. Την έγκριση: α) των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, ήτοι του ισολογισμού, του πίνακα διαθέσεως αποτελεσμάτων, του λογαριασμού «Αποτελέσματα Χρήσεως» και του προσαρτήματος της διαχειριστικής χρήσης από 01.01.2004 έως 31.12.2004 β) της οικείας διαχειριστικής έκθεσης του Δ.Σ. και της έκθεσης των Ελεγκτών. 2. Την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τη διαχειριστική χρήση από 1.1.2004 έως 31.12.2004. 3. Την εκλογή των προβλεπόμενων από τον νόμο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσης από 1.1.2005 έως 31.12.2005. Εξελέγησαν ο Βασίλειος Ρήτας του Αποστόλου, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 14541 ως τακτικός ορκωτός ελεγκτής και η Αικατερινη Α. Μαλαβαζου, με ΑΜ Σ.Ο.Ε.Λ. 13831 ως αναπληρωματικός ορκωτός ελεγκτής. 4. Την έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαχειριστική χρήση από 1.1.2004 έως 31.12.2004 (μηδενικές) και προέγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 1.1.2005 έως 30.6.2006 (μηδενικές).

5. Την έγκριση: α) των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, ήτοι του ενοποιημένου ισολογισμού, του ενοποιημένου λογαριασμού «Αποτελέσματα Χρήσεως» και του ενοποιημένου προσαρτήματος της διαχειριστικής χρήσης από 1.1.2004 έως 31.12.2004 β) της οικείας ενοποιημένης διαχειριστικής έκθεσης του ΔΣ και της έκθεσης των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών επί των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων. 6. Την εκλογή των προβλεπόμενων από τον νόμο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσης από 1.1.2005 έως 31.12.2005. Εξελέγησαν ο Βασίλειος Ρήτας του Αποστόλου, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 14541 ως τακτικός ορκωτός ελεγκτής και η Αικατερινη Α. Μαλαβαζου, με ΑΜ Σ.Ο.Ε.Λ. 13831 ως αναπληρωματικός ορκωτός ελεγκτής. 7. Την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που απαρτίζεται από τους Εμμανουήλ Παπαϊωάννου, Λεωνόρα Καπλανίδη, ?ννα Ρίσκα, Αθανάσιο Παπαγεωργίου και Σεραφείμ Χαραλαμπίδη. Το ως άνω Διοικητικό Συμβούλιο θα διοικήσει την εταιρεία για μία πενταετία από την εκλογή του. Στην ανωτέρω συνεδρίαση της Πρώτης Επαναληπτικής Τακτικής Γ.Σ εκπροσωπήθηκε το 43,33 % του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και κατά συνέπεια υφίσταται η κατά νόμο απαρτία για την συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ενώ δεν υφίσταται η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης για τα οποία απαιτείται σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό αυξημένη απαρτία, δηλαδή το όγδοο, ένατο και δέκατο θέμα, και ως εκ τούτου για την κατά νόμο συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ανωτέρω θεμάτων θα συγκληθεί σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας Β? Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής. Σημειώνεται ότι η παρούσα συνεδρίαση αποτελεί Α? Επαναληπτική Γενική Συνέλευση ως προς τα θέματα για τα οποία απαιτείται αυξημένη απαρτία. Ως προς τα θέματα, για τα οποία απαιτείται απλή απαρτία η παρούσα συνεδρίαση αποτελεί συνέχεια της από 30.06.2005 συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων