Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

Σε απάντηση της από 10/4/2006 επιστολής του Χ.Α. η εταιρεία EUROMEDICA AE γνωστοποιεί ότι, όπως ήδη έχει ανακοινώσει με προηγούμενη επιστολή (υπ'αριθμ. πρωτ. 3940/22.2.2006) προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, βρίσκεται πράγματι σε διαπραγματεύσεις με ξένο θεσμικό επενδυτή, για την συμμετοχή αυτού στο Μετοχικό Κεφάλαιο, μέσω αύξησης, σε μειοψηφική βάση.

Προς το παρόν και επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις αυτές, δεν έχουν οριστικοποιηθεί και οι όροι συμμετοχής του ξένου θεσμικού επενδυτή. Πάντως, η τελευταία πρόταση της Διοικήσεως της εταιρίας μας, είναι η αναγραφείσα στα σχετικά δημοσιεύματα (ύψος αύξησης 90 εκ. ευρώ και τιμή διάθεσης 6 ευρώ ανά μετοχή).

Όταν οριστικοποιηθεί η ανωτέρω συμφωνία, τότε θα ακολουθήσει ο νομικός και οικονομικός έλεγχος της εταιρίας μας από τον ξένο στρατηγικό επενδυτή, σύμφωνα με τα κρατούντα στην διεθνή πρακτική.

Εξυπακούεται, ότι όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαπραγματεύσεις θα ενημερωθούν άμεσα, τόσο οι Χρηματιστηριακές Αρχές, όσο και το επενδυτικό κοινό.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων