Απάντηση σε Επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σε απάντηση της από 29/9/2006 Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία γνωστοποιεί τα εξής:
1) Στις 19 Ιουλίου 2006 υπεγράφη συμφωνία-πλαίσιο μεταξύ της θυγατρικής μας εταιρίας "SIBIMIN OVERSEAS LTD" και της επενδυτικής εταιρίας "DOLPHINCI ONE LIMITED", με αντικείμενο την υλοποίηση τουριστικής επένδυσης στη Νήσο Μήλο.
2) Βάσει των όρων της ανωτέρω συμφωνίας, προβλέπεται η συμμετοχή της εταιρίας "SIBIMIN OVERSEAS LTD" με ποσοστό 25% σε κοινό εταιρικό σχήμα υπό την επωνυμία "DOLPHINCI S&B HOLDINGS LIMITED" και με συνολικό μετοχικό κεφάλαιο 5.000 ΕΥΡΩ. Η κοινή εταιρία θα αναλάβει να εξεύρει εδαφική έκταση και, σε συνεργασία με εξειδικευμένη επιχείρηση, να την αξιοποιήσει τουριστικά. Μετά την απόκτηση των κατάλληλων εδαφικών εκτάσεων, η οποία προφανώς αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για την υλοποίηση της συνεργασίας, θα ακολουθήσει η υπογραφή νέας οριστικής συμφωνίας (Master Plan), η οποία θα ρυθμίζει λεπτομερώς τους όρους της συνεργασίας, το ύψος και τον τρόπο υλοποίησης της επένδυσης.
3) Με δεδομένο ότι η υλοποίηση της ανωτέρω συμφωνίας-πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί μέσω της υπογραφής μελλοντικής οριστικής συμφωνίας (Master Plan) και τελεί υπό την αίρεση της απόκτησης της εδαφικής έκτασης και της επίλυσης άλλων σημαντικών θεμάτων (ιδιοκτησιακών, πολεοδομικών, φορολογικών κλπ.) είναι αυτονόητο ότι στην παρούσα φάση δεν είναι δυνατό να προσδιοριστούν τα οικονομικά μεγέθη της μελλοντικής επένδυσης και πολλώ μάλλον οι πιθανές επιπτώσεις στα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου μας.
4) Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι προς διασφάλιση των αντισυμβαλλόμενων έχουν τεθεί ημερομηνίες πέραν των οποίων η μη υλοποίηση συγκεκριμένων όρων της συμφωνίας παρέχει στα μέρη κατά πάντα χρόνο το δικαίωμα υπαναχώρησης από αυτήν.
5) Εν κατακλείδι, και βάσει των ανωτέρω δεν πιστεύουμε ότι, προς το παρόν, συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 6 παρ. 1 του Ν. 3340/2005.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων