Απάντηση σε Επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σε συνέχεια της απαντητικής επιστολής σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με αναταξινομήσεις κονδυλιών στις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της 31ης Μαρτίου 2005, διευκρινίζουμε ότι λόγω της αναταξινόμησης του κόστους από προμήθειες πωλήσεων με πιστωτικές κάρτες και των λοιπών τραπεζικών εξόδων που δεν σχετίζονται με χρηματοδοτήσεις από τα χρηματοοικονομικά έξοδα στο κόστος διοίκησης και διάθεσης, οι τροποποιήσεις στην κατάσταση αποτελεσμάτων της 31/03/2004 είναι οι εξής:
- Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) διαμορφώθηκαν για τον Όμιλο σε 2.072 χιλ. από 2.391 χιλ. Euro και για την Εταιρεία σε 2.055 χιλ. Euro από 2.374 χιλ. Euro που αρχικώς είχαν δημοσιευθεί.
- Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν για τον Όμιλο σε 2.907 χιλ. Euro από 3.226 χιλ. Euro και για την εταιρεία σε 2.953 χιλ. Euro από 3.272 χιλ. Euro που αρχικώς είχαν δημοσιευθεί.
Ουδεμία αλλαγή στην καθαρή θέση του Ομίλου και της Εταιρείας δεν υπήρξε. Οι αναμορφωμένες ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.plaisio.gr .


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων