Ανακοίνωση

Σε ότι αφορά την Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της 27ης Μαρτίου 2006, η Εταιρία ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Στα βασικά οικονομικά μεγέθη της παραγράφου 3 εκ παραδρομής είχε προστεθεί η λέξη "του Ομίλου". Επίσης στα βασικά οικονομικά μεγέθη της παραγράφου 4 εκ παραδρομής είχε προστεθεί η λέξη "της Εταιρίας". Τα ποσά τα οποία αναφέρονται στις παραγράφους 3,4 και 5 των βασικών οικονομικών μεγεθών αφορούν χιλιάδες Euro. Τέλος εκ παραδρομής δεν είχε περιληφθεί η ακόλουθη παράγραφος:
Σε ότι αφορά την Εταιρία, τα μικτά κέρδη αυξήθηκαν από Euro 1.085 χιλ. το 2004 σε Euro 1.472 χιλ. το 2005 λόγω αυξημένων εσόδων από μερίσματα ενώ τα καθαρά κέρδη (μετά από φόρους) παρουσίασαν πτώση κατά Euro 2.127 χιλ. και διαμορφώθηκαν στο ποσό των Euro 757 χιλ. έναντι Euro 2.884 χιλ. το 2004 (σημειώνεται ότι τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους το 2004 εμπεριέχουν ποσό Euro5.189 χιλ. το οποίο αφορούσε κέρδη τα οποία προήλθαν από την καταγραφή υπεραξίας κατά τη διάθεση μετοχών της Sprider A.E. στο Χρηματιστήριο Αθηνών).
H Διορθωμένη Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου σε ενοποιημένο και εταιρικό επίπεδο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στη διεύθυνση της εταιρίας www.hatzi.gr.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων