Υποβολή στοιχείων για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία PC SYSTEMS AE - Ορθή Επανάληψη

Γνωστοποιείται ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας μας, πραγματοποιήθηκε εχθές την 29/06/2006 στα γραφεία της εταιρείας μας στις 16:00, είχε νόμιμη απαρτία, παραστάθηκαν σε αυτήν έξι μέτοχοι οι οποίοι αντιπροσωπεύουν 8.799.200 μετοχές και ψήφους που αντιστοιχούν σε 69,27% του μετοχικού κεφαλαίου και ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί τα παρακάτω:
1. Ενέκρινε τις Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας σε βάση Ενοποιημένη και μη, για την χρήση 2005, τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και την Έκθεση Επισκόπησης των Ορκωτών Ελεγκτών επί των ως άνω Οικονομικών Καταστάσεων.
2. Την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως σχετικά με τις Οικονομικές Καταστάσεις και γενικά για την διαχείριση της παραπάνω εταιρικής χρήσης.
3. Την εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τις Ετήσιες και Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις, για την εταιρική χρήση 2006 και καθορισμό της αμοιβής τους.
4. Την έγκριση αμοιβών για το διάστημα από 01/06/2006 ΕΩΣ 31/12/2006 στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ. Σ.
5.Την επικύρωση των α) από 05/08/2005 αντικαταστάσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Δημητρίου Κρασόπουλου και Βασιλείου Ορφανού από τις κ.κ. Φωτεινή Φωφώ Θεοδώρου και Δήμητρα Δογούλη, β)από 11/08/2005 αντικαταστάσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Ιωάννη Σώλου και Γεωργίου Σταθάκου από τους κ.κ. Ιωάννη Συμεωνίδη και Βαίτσα Συμεωνίδη και γ)από 12.05.2006 αντικαταστάσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Αθανασίου Πουλιάδη και Ιωάννη Συμεωνίδη από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Βουρδάκη και Ιωάννη Παπαθανασίου.
6. Την εκλογή νέου Δ.Σ. και τον καθορισμό των ιδιοτήτων τους, ως κατωτέρω: α) Κωνσταντίνο Βουρδάκη, β) Ιωάννη Παπαθανασίου, γ) Βασίλειο Ορφανό, Ανεξάρτητο Μέλος, δ) Δέσποινα Μελισσαροπούλου, Ανεξάρτητο Μέλος.
7. Την εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για τυχόν εξαγορές και πωλήσεις συμμετοχών και χρεογράφων.
8. Δεν συντρέχει λόγος καταρτίσεως καταλόγου επαναγοράς ιδίων μετοχών.
9. Την πώληση ιδίων μετοχών που ήδη κατέχει η εταιρεία.
10. Την απόρριψη αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρείας.
11. Δεν υπήρξαν λοιπές ανακοινώσεις & θέματα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων