Σύναψη εμπορικής συνεργασίας με τις εταιρείες TESSIVAL SPA και LUV N? CARE για την επίσημη αντιπροσώπευση προϊόντων τους στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο περαιτέρω ενίσχυσης και ανάπτυξης των εμπορικών του δραστηριοτήτων, ο όμιλος εταιρειών DIONIC προχώρησε στη σύναψη εμπορικής συνεργασίας με τις εταιρείες TESSIVAL SPA και LUV N? CARE για την επίσημη αντιπροσώπευση προϊόντων τους στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στη συνεργασία με την ιταλική εταιρεία TESSIVAL SPA, η DIONIC ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων CYCLEBAND τα οποία περιλαμβάνουν μια πλούσια σειρά παιδικού ενδύματος που ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα υλικών και το μοντέρνο design.

Παράλληλα, η συνεργασία με την αμερικάνικη εταιρεία LUV N' CARE αφορά στην αντιπροσώπευση των βρεφικών ειδών NUBY τα οποία προσφέρουν μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων όπως μεταξύ άλλων, κύπελλα, πιπίλες, προϊόντα υγιεινής, διατροφής και εκπαίδευσης.

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταξη των ανωτέρω αντιπροσωπειών στο business unit των βρεφικών ειδών της DIONIC διευρύνει ουσιαστικά το portfolio προσφερόμενων προϊόντων του Ομίλου Εταιρειών DIONIC. Η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλή καθώς τα προϊόντα διακρίνονται τόσο για την υψηλή τους ελκυστικότητα όσο και για τις πολλαπλές χρηστικές τους δυνατότητες.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων