Σύμβαση για την αυτοματοποίηση των ταχυδρομικών καταστημάτων του ΕΛΤΑ στην ένωση εταιριών INTRACOM IT SERVICES & SIEMENS

Η INTRACOM IT SERVICES και η SIEMENS ΑΕ, ως ένωση εταιριών, υπέγραψαν σύμβαση με τον ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) για την υλοποίηση του έργου της αυτοματοποίησης των ταχυδρομικών καταστημάτων συναλλαγής. Η σύμβαση έχει διάρκεια 17 μηνών και ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα Euro 1.8 εκ. Η INTRACOM IT SERVICES είναι ο συντονιστής του έργου και συμμετέχει στην ένωση με ποσοστό 70%.
Το έργο στοχεύει στην αναβάθμιση της λειτουργίας των ταχυδρομικών θυρίδων στα Ταχυδρομικά Υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα, έτσι ώστε να μπορούν να εκτελούν αυτοματοποιημένα το σύνολο των συναλλαγών του επιστολικού ταχυδρομείου, την πώληση προϊόντων, τη διεκπεραίωση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών καθώς και τη διαχείριση εσωτερικών διαδικασιών και εργασιών.
Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει την παραμετροποίηση του λογισμικού (πλατφόρμας και εφαρμογών) και την επέκταση του λογισμικού εφαρμογών με την προσθήκη νέων λειτουργιών, την εγκατάσταση και θέση σε πλήρη λειτουργία του λογισμικού στον εξοπλισμό όλων των Αυτοματοποιημένων Καταστημάτων του ΕΛΤΑ (449 καταστήματα, 1.466 θυρίδες), την μετάπτωση των υφισταμένων εφαρμογών, αρχείων και δεδομένων στο νέο περιβάλλον, την παροχή υπηρεσιών κατάρτισης και μεταφοράς τεχνογνωσίας στη χρήση του λογισμικού και την παροχή υπηρεσιών εγγύησης, συντήρησης και υποστήριξης του προσφερόμενου λογισμικού.
Ο ΕΛΤΑ, υποστηριζόμενος και από το συγκεκριμένο έργο, θα μπορεί να παρέχει μέσω του πανελλαδικού δικτύου του, συνδυασμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας (ταχυδρομικές, μεταφορικές, χρηματοοικονομικές και πληροφοριακές) οι οποίες θα αναδείξουν τα ταχυδρομικά καταστήματα σε πολυδύναμα κέντρα.
Με το σημαντικό αυτό έργο υποδομής, η INTRACOM IT SERVICES ανανεώνει την επιτυχημένη συνεργασία της με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που ξεκίνησε το 1999, όταν ανέλαβε μετά από διεθνή διαγωνισμό την υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος των ΕΛΤΑ.
Σχετικά με την INTRACOM IT SERVICES
Η INTRACOM IT SERVICES, θυγατρική της INTRACOM HOLDINGS, είναι από τις κορυφαίες εταιρίες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στη Ν.Α. Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Εξειδικεύεται στην ολοκλήρωση συστημάτων πληροφορικής, την ανάπτυξη λογισμικού και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και outsourcing στους τομείς δημόσιας διοίκησης, τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και μεγάλων επιχειρήσεων. Περισσότεροι από 500 διεθνείς φορείς, τράπεζες, ιδρύματα και επιχειρήσεις σε 18 χώρες έχουν επιλέξει τις προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες της INTRACOM IT SERVICES. Η εταιρία έχει δυναμικά αναπτυσσόμενες θυγατρικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με μεγαλύτερη την INTRASOFT INTERNATIONAL, έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές υπηρεσιών πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως Όμιλος, η INTRACOM IT SERVICES απασχολεί περισσότερα από 1.400 άτομα. Από το 2000 και κάθε χρόνο, η IDC κατατάσσει την INTRACOM στην 1η θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών πληροφορικής την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες: www.intracom-it.com.

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων