Σχολιασμός δημοσιευμάτων

Σε συνέχεια των προσφάτων δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η INTRACOM διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Δεν υπάρχει σχέδιο μεταφοράς της έδρας της INTRACOM εκτός Ελλάδος, όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος της INTRACOM, κ. Σωκράτης Κόκκαλης. O Όμιλος απασχολεί 3.100 εργαζομένους στην Ελλάδα, σε ένα σύνολο των 5.450 εργαζομένων, ενώ ένας πολύ μεγάλος αριθμός ελληνικών επιχειρήσεων δουλεύει με τις εταιρίες του Ομίλου. H INTRACOM πραγματοποιεί συνεχείς και σημαντικές επενδύσεις μέσω των οποίων συμβάλλει στη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της χώρας. Στόχο έχει να υποστηρίξει την οικονομία της Ελλάδας και να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Ο όμιλος ΙΝΤΡΑΚΟΜ προβλέποντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην εκτός Ελλάδος αγορά έδωσε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ουσιαστική διεθνοποίησή του. Συνεχίζει να ενισχύει την οργανική του βάση στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Α. Ευρώπης και Μ. Ανατολής, ενώ εξετάζει επίσης τις εξαγορές - κυρίως εταιριών του εξωτερικού ? που θα φέρουν την INTRACOM πιο κοντά στο στόχο εδραίωσης μίας πρωταγωνιστικής θέσης στην ευρύτερη περιοχή. Όπως ανέφερε και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιώργος Δεληγιάννης, στο πλαίσιο αυτό εκπονείται μία μελέτη και εξετάζονται με προσοχή όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της εταιρίας. Σε αυτό το πλαίσιο η ΙNTRACOM με μεγάλη σοβαρότητα και ευθύνη εξετάζει όλες τις εναλλακτικές στρατηγικές, τόσο αυτές που αφορούν στο άμεσο μέλλον, όσο και μακροπρόθεσμα. Αυτή είναι οι ευθύνη που έχει απέναντι στους μετόχους, τους εργαζόμενους, τους πελάτες και συνεργάτες της.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων