Σχέδιο Τροποποίησης Καταστατικού

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία "ΡΕΒΟΙΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ" και τον διακριτικό τίτλο 'ΡΕΒΟΙΛ' (η "Εταιρία"), γνωστοποιεί ότι με την από 22 Φεβρουαρίου 2006 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προσκλήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας στις 30 Μαρτίου 2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 στην έδρα της Εταιρίας, επί της οδού Καποδιστρίου 5 στη Βάρη Αττικής, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων θεμάτων, μεταξύ άλλων και την τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού. Σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 3 του Π.Δ. 350/1985, όπως ισχύει, παρατίθεται κατωτέρω σχέδιο τροποποίησης άρθρου του Καταστατικού της Εταιρίας, το οποίο θα τεθεί υπόψη της Tακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας που θα συνέλθει στις 30 Μαρτίου 2006. Το προτεινόμενο σχέδιο τροποποίησης άρθρου του Καταστατικού της Εταιρίας έχει ως εξής: Τροποποιείται το άρθρο 4 του Καταστατικού της Εταιρίας περί εταιρικού σκοπού, ως εξής:

'Αρθρο 4 - Σκοποί της εταιρίας είναι:
1. α) Η εκμετάλλευση και η εμπορία οιασδήποτε μορφής υγρών καυσίμων - υγραερίων, ήτοι πετρελαίου παντός είδους και τύπου, βενζίνης, ορυκτελαίων εγχώριας ή αλλοδαπής κατασκευής και προέλευσης και των παρεμφερών και συναφών ειδών προς αυτά.
β) Η εισαγωγή και αντιπροσώπευση πάσης φύσεως και είδους υγρών καυσίμων και των υποπροϊόντων αυτών, εφ' όσον αυτό επιτρέπεται από το νόμο.
γ) Η εισαγωγή, παραγωγή και εμπορία βιοκαυσίμων κάθε μορφής.
δ) Η εισαγωγή, εμπορία, αντιπροσώπευση οικονομικής παραγωγής ή εμπορίας πάσης φύσεως λιπαντικών ουσιών και υποπροϊόντων.
ε) Η κατασκευή, συσκευασία, εμπορία κλπ. κάθε είδους που σχετίζεται με το αυτοκίνητο.
2. Η εισαγωγή, παραγωγή και εμπορία κάθε μορφής ενέργειας προερχομένης από ανανεώσιμες ή και εναλλακτικές πηγές ενέργειας ή από συνδυασμό τούτων.
3. Η ίδρυση και εκμετάλλευση μονάδων σε οποιανδήποτε περιοχή της Ελλάδας ή του εξωτερικού παραγωγής και επεξεργασίας των πιο πάνω ειδών (παρ. 1, 2).
4. Η άσκηση κάθε μορφής τουριστικής επιχείρησης και εργασίας, για λογαριασμό της εταιρείας ή για λογαριασμό τρίτων.
5. Η κτήση, εκμετάλλευση και διαχείριση πλοίων, καθώς και η απόκτηση μετοχών άλλων ναυτιλιακών εταιρειών.
6. α) Η διενέργεια οποιασδήποτε κατασκευαστικής δραστηριότητας σε ακίνητα ιδιοκτησίας της εταιρείας ή ιδιοκτησίας τρίτων για λογαριασμό της ίδιας ή για λογαριασμό τρίτων (ιδιωτών, δημοσίου υπό ευρεία έννοια κλπ) με οποιαδήποτε μορφή (εργολαβικά ή υπεργολαβικά - περιλαμβανομένης και της αντιπαροχής), καθώς και η πώληση και εκμετάλλευση των κατασκευών - οικοδομών αυτών, όπως και η εκπόνηση οικονομικοτεχνικών μελετών για κάθε μορφής τεχνικά έργα.
β) Η δημιουργία και εκμετάλλευση μονάδων παραγωγής αδρανών υλικών, σκυροδέματος, ασφαλτομειγμάτων λοιπών οικοδομικών υλικών.
7. Η παραχώρηση με αντάλλαγμα, για χρήση από τρίτους, διαφόρων εγκαταστάσεων της, μερικά ή ολικά, και διάφορα δικαιώματα ή προνόμιά της, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

ΙΙ. Για την πραγματοποίηση των ως άνω σκοπών της στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό η εταιρεία μπορεί:
1) Να αναλαμβάνει τη διαχείριση ή και την εκμετάλλευση άλλων συναφών επιχειρήσεων.
2) Να συμμετέχει σε οποιαδήποτε επιχείρηση όμοιων ή παρεμφερών σκοπών με οποιανδήποτε νομική μορφή.
3) Να συνεργάζεται ή και να ιδρύει με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή κοινοπραξία εταιρείες ή κοινοπραξίες με τους ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
4) Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή κοινοπραξία, που έχει τους ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
5) Να ιδρύει υποκαταστήματα οπουδήποτε.
6) Να εγγυάται με κάθε είδους εγγύηση υπέρ των θυγατρικών της εταιρειών.
7) Να ασκεί οποιανδήποτε συναφή δραστηριότητα για την επίτευξη των ανωτέρω επιδιωκομένων σκοπών".


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων