Σχέδιο Τροποποίησης Καταστατικού

Γνωστοποιείται από την εταιρία ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 5ης Δεκεμβρίου 2005 προτείνονται οι κάτωθι τροποποιήσεις άρθρων του καταστατικού της:
Α) Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1, μείωση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών και
Β) Τροποποίηση του άρθρου 9, πρόβλεψη δύο θέσεων αντιπροέδρων του Δ.Σ. αντί μίας που ίσχυε. Αναλυτικά οι τροποποιήσεις έχουν ως εξής:

Α) Στο τέλος της παραγράφου 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας προστίθενται τα εξής: 'Αρθρο 5 παρ. 1 - "Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 5/12/05, που τροποποίησε το Καταστατικό, το Μετοχικό Κεφάλαιο μειώθηκε κατά 1.386.950 Ευρώ με ακύρωση, βάσει του άρθρου 16, παρ. 12 του Κ.Ν. 2190/20 1.386.950 μετοχών. Έτσι το Μετοχικό Κεφάλαιο ανέρχεται πλέον σε 48.705.220 Ευρώ και διαιρείται σε 48.705.220 άϋλες ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1 Ευρώ η κάθε μία".

Β) 'Αρθρο 9 - "1. Κατά την πρώτη, μετά την από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων εκλογή του, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τούτο συγκροτείται σε Σώμα και εκλέγει μεταξύ των μελών τον Πρόεδρο, μέχρι δύο (2) Αντιπροέδρους και τον τυχόν Διευθύνοντα ή Εντεταλμένο Σύμβουλο αυτού με απόλυτη πλειοψηφία. 2. Τον Πρόεδρο ελλείποντα, απόντα ή κωλυόμενο αναπληρώνει Αντιπρόεδρος ή άλλος Σύμβουλος που ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο. 3. Ο Πρόεδρος και σε απουσία, ελλείψει ή κωλύματι αυτού ένας Αντιπρόεδρος ή ο όπως παραπάνω ορισθείς σύμβουλος, συγκαλεί και διευθύνει τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου".


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων