Νέα ιδιωτικά έργα τάξεως Euro 4 εκ. για τον Όμιλο ΒΕΤΑΝΕΤ

1. Σε εφαρμογή του άρθρου 10 παρ 1 του ν. 3340/2005, η εταιρεία ΒΕΤΑΝΕΤ ΑΒΕΕ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ανέλαβε την εκτέλεση του έργου: "Νέο Σχολικό Συγκρότημα Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου" των Εκπαιδευτηρίων "Ν. ΚΑΡΓΑΚΟΥ & ΣΙΑ ΕΠΕ", στην κοινότητα Σταμάτας, Αττικής. Το έργο αποτελείται από τρία επιμέρους κτίρια, συνολικής επιφανείας 4.300 m2 περίπου, έχει προϋπολογισμό Euro 2,5 εκ. πλέον ΦΠΑ και θα κατασκευασθεί με βάση τα συστήματα δόμησης ΒΕΤΑΝΕΤ.
2. Επιπρόσθετα, η κατά 100% θυγατρική της ΒΕΤΑΝΕΤ τεχνική εταιρεία ΕΚΑΤ-ΕΤΑΝ ΑΤΕ ανέλαβε την εκτέλεση των εργασιών 'Α φάσης (χωματουργικά, κατασκευή φέροντος οργανισμού) του έργου: "Κατασκευή κάθετου συγκροτήματος αυτοκινήτων με τρία υπόγεια", συνολικής επιφανείας 5.400 m2 περίπου, στον 'Αγιο Στέφανο Αττικής. Εργοδότης είναι η εταιρεία "PANMARIN AE" και το έργο έχει προϋπολογισμό Euro 1,33 εκ. πλέον ΦΠΑ.
3. Μετά την ανάθεση των προαναφερθέντων έργων και σε συνδυασμό με την ανάληψη και έργων μικρότερου προϋπολογισμού, το νέο ανεκτέλεστο υπόλοιπο για τον Όμιλο υπερβαίνει τα Euro 36 εκ.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων