MLS Talk&DriveΤΜ: Πλοηγηθείτε με τη φωνή σας

Η MLS Πληροφορική παρουσίασε την παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της πλοήγησης MLS Talk&DriveΤΜ
Μια παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της πλοήγησης, την οποία πρώτοι θα απολαύσουν οι Έλληνες οδηγοί, το MLS Talk&DriveΤΜ παρουσίασε σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου σε ειδική εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου η MLS Πληροφορική AE, πρωτοπόρος εταιρία στην ελληνική αγορά πολυμέσων και πλοήγησης. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στην τεχνολογία αναγνώρισης φωνής και στα συστήματα αυτόματης πλοήγησης, η MLS ανέπτυξε την επαναστατική εφαρμογή MLS Talk&DriveΤΜ και την ενσωμάτωσε στο κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Destinator. Ο οδηγός απλά λέει που θέλει να πάει, το MLS Destinator Talk&DriveΤΜ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.
Με το MLS Talk&DriveΤΜ η MLS χαράζει και πάλι νέους δρόμους στο χώρο της πλοήγησης. Παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή εφαρμογή, ο κ.Καματάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, επεσήμανε ότι ο τρόπος που δουλεύει το MLS Talk&DriveΤΜ είναι πραγματικά επαναστατικός συγκρίνοντας τον με τον τρόπο λειτουργίας των σημερινών συστημάτων πλοήγησης διεθνώς. "Ο οδηγός ανοίγει τον πλοηγό του και εισάγει φωνητικά τον προορισμό του. Το MLS Talk&DriveΤΜ ακούει και επιβεβαιώνει αυτό που άκουσε. Ο οδηγός ζητά πλοήγηση και το MLS Talk&DriveΤΜ ξεκινά εύκολα και γρήγορα τη δρομολόγηση. Με το MLS Talk&DriveΤΜ και την προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης φωνής που ενσωματώνει, η πληκτρολόγηση ανήκει στο παρελθόν", εξήγησε ο κ.Καματάκης.
Ένας ακόμα λόγος, που καθιστά το MLS Talk&DriveΤΜ την ιδανική λύση πλοήγησης είναι η αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει. Η αλληλεπίδραση με τον πλοηγό μέσω φωνής επιτρέπει στον οδηγό να έχει στραμμένη την προσοχή του στο δρόμο.
Με το MLS Talk&DriveΤΜ η πλοήγηση είναι πανεύκολη στη χρήση της από όλους.
Η MLS φιλοδοξεί με το MLS Talk&DriveΤΜ να ανοίξει την αγορά καθιστώντας την πλοήγηση πολύ φιλική προς τον άνθρωπο.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων