Μέρισμα 0,07 ευρώ από EUROBROKERS

Tη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της Εurobrokers, που θα ξεκινήσει να καταβάλλεται στους δικαιούχους από 28/7/2005. Η

Διοίκηση της Eurobrokers, επισήμανε τη θετική πορεία που εμφανίζουν τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας (τα καθαρά κέρδη της σημείωσαν αύξηση κατά 412% το πρώτο τρίμηνο), με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Οι βασικοί παράγοντες που οδήγησαν στην αύξηση των καθαρών κερδών το πρώτο τρίμηνο, τα οποία διαμορφώθηκαν σε 1,1 εκατ. ?, είναι πέραν από την παραγωγική της δραστηριότητα και η υπεραξία του χαρτοφυλακίου της, σε εισηγμένες μετοχές στο Χ.Α. Όπως αναφέρθηκε στη Γενική Συνέλευση, η καθαρή θέση της εταιρείας την 31/3/2005, ανήλθε σε 8,0 εκατ. ευρώ έναντι 6,9 εκατ. ευρώ την 31/12/2004, αυξημένη κατά 15,9%, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους ανά μετοχή, ανήλθαν την 31/3/2005 σε 0,19 ευρώ.

Με βάση τη σημαντική ανάπτυξη των μεγεθών της, κατέχοντας κυρίαρχη θέση στο χώρο των συμβούλων-μεσιτών ασφαλίσεων, η Eurobrokers A.E. θυγατρική της KΟΥΜΠΑΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ σχεδιάζει να διευρύνει τις δραστηριότητές της με νέες επιχειρηματικές μονάδες και διείσδυση σε νέες αγορές.

Όπως αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο της εταιρείας κ. Γ. Κούμπα, το μοντέλο ανάπτυξης σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας έχει ως εξής : -Aνανέωση και επέκταση του δικτύου προώθησης των υπηρεσιών της. -Ανάπτυξη νέων προιόντων και υπηρεσιών και προσαρμογή αυτών στις απαιτήσεις της αγοράς μέσω των επιχειρηματικών της μονάδων. -Επένδυση σε διαδικασίες και συστήματα που θα εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και αυξημένη λειτουργική αποτελεσματικότητα.

H Ετήσια Τακτική Γενική συνέλευση της Eurobrokers A.E., στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε ο απολογισμός του 2004 και οι στρατηγικοί άξονες του τρέχοντος έτους, καθόρισε επίσης τις ιδιότητες των μελών του νέου Δ.Σ., σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου για την εταιρική διακυβέρνηση. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Δ/νση Επικοινωνίας & Επενδυτικών Σχέσεων: κ. Ναπολέων Τσότσο , στο τηλ. 81.23.731 ή στο e-mail : tsotsos@eurobrokers.gr


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων