H IMAKO MEDIA S.A. έρχεται να προσθέσει μία ακόμη διεθνή επιτυχία στο δυναμικό των τίτλων της!

Η Imako Media S.A και η εκδοτική εταιρία της Μ. Βρετανίας, Northern & Shell plc, ανακοινώνουν τη συμφωνία για την έκδοση του διεθνούς περιοδικού ΟΚ! εντός του 2005. Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία της Imako με το Downtown, το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό στην Ελλάδα, και το know-how των δύο εταιριών στο χώρο των lifestyle εντύπων, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία του ΟΚ! και στην Ελλάδα.

Με περισσότερα από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη Μ. Βρετανία (529.492 τεύχη ανά εβδομάδα και Νο1 σε αναγνωσιμότητα μεταξύ των εβδομαδιαίων περιοδικών), και με πολλές διεθνείς εκδόσεις, με πιο πρόσφατη αυτή της Αμερικής, το περιοδικό ΟΚ! έρχεται και στην Ελλάδα για να κάνει τη διαφορά.

Το περιοδικό OK!, με τις αποκλειστικότητες που εξασφαλίζει, τη μοναδική του θεματολογία, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και το ξεχωριστό του μέγεθος και layout, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και θα γίνει γρήγορα η αγαπημένη εβδομαδιαία συνήθεια του αναγνωστικού κοινού!

Το OK!, φημίζεται όχι μόνο για τις αποκλειστικές ιστορίες και φωτογραφίες των σταρ, αλλά και για το ότι είναι το περιοδικό που εμπιστεύονται οι σταρ για να μοιραστούν με τους αναγνώστες του τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής τους. ΟΚ! Ένας τίτλος με διεθνή απήχηση, τώρα και στην Ελλάδα από την Imako Media S.A. και την Northern & Shell plc.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων