H Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ΑΕ διακόπτει τις συζητήσεις με την Κ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ

Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον) ανακοινώνει ότι διακόπτει τις συζητήσεις της με την Κ. Καρδασιλάρης & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε. (εταιρεία ξηρών καρπών, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών).

Στις 9 Φεβρουαρίου 2006 η εταιρεία Κ. Καρδασιλάρης & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον επιβεβαίωσαν ότι ήταν σε αρχικό στάδιο συζητήσεων με αντικείμενο την διερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας. Ως αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων η Coca-Cola Τρία Έψιλον κατέληξε στον συμπέρασμα ότι, σύμφωνα με τα επενδυτικά της κριτήρια μια μορφή συνεργασίας δεν ήταν εφικτή. Κατά συνέπεια η Coca-Cola Τρία Έψιλον αποφάσισε να διακόψει οριστικά τις συζήτησεις με την Κ. Καρδασιλάρης & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως, δραστηριοποιείται σε 26 χώρες και εξυπηρετεί πληθυσμό 540 εκατομμύρια ανθρώπους. Η εταιρία είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Αθήνας (ΧΑ:EEEK), του Λονδίνου (LSE:CCB) και της Αυστραλίας (ASX:CHB). Οι αμερικανικοί αποθετήριοι τίτλοι (ADRs) διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:CCH).


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων