Εννιάμηνο 2006 - 441% αύξηση κερδοφορίας προ φόρων για την ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ

Θεαματική αύξηση κερδοφορίας σημείωσε ο Όμιλος εταιριών εστίασης ΓΡΗΓΟΡΗΣ την περίοδο 01/01 έως 30/09/2006. Σε επίπεδο κερδών προ φόρων, η μητρική εταιρεία παρουσίασε κέρδη 1.418 χιλ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση κερδών της τάξης του 441% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ ο όμιλος παρουσίασε κέρδη 1.195 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 741 χιλ. ευρώ στο εννιάμηνο του 2005. Τα Κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 983 χιλ. ευρώ για την μητρική εταιρεία και σε Ευρώ 654 χιλ. για τον Όμιλο. Ο κύκλος εργασιών, τόσο της εταιρείας όσο και του ομίλου παρέμεινε στα ίδια επίπεδα με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, παρά την διαφορετική σύνθεση των πωλήσεων λόγω της ανάπτυξης του δικτύου κυρίως μέσω franchise και την αποχώρηση από μη κερδοφόρες δραστηριότητες.
Βελτίωση παρουσίασε και η καθαρή θέση, σημειώνοντας αύξηση 2,84 εκατ. ευρώ για τη μητρική εταιρεία και 3,46 εκατ. ευρώ για τον Όμιλο.
Περαιτέρω μείωση εμφανίζει και ο τραπεζικός δανεισμός, η αναχρηματοδότηση του οποίου βαίνει προς ολοκλήρωση με τη σύναψη ομολογιακών δανείων ύψους 7 εκατ. ευρώ. Οι συνολικές τραπεζικές υποχρεώσεις μειώθηκαν την τρέχουσα χρήση κατά 3,69 εκατ. ευρώ για τη μητρική και 4,07 εκατ. ευρώ για τον όμιλο.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων