Εγκρίθηκε αμοιβαία επωφελής συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης της Αρμενίας, του OTE και της Armentel

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2004 - Εγκρίθηκαν από το Δ.Σ.- ΟΤΕ οι βασικοί όροι της νέας συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Αρμενίας, του OTE και της Armentel για την επίλυση των σημαντικών διαφορών που ήταν σε εκκρεμότητα.

Ακολουθεί κοινή ανακοίνωση από την Κυβέρνηση της Αρμενίας, τον OTE και την Armentel:

Στις 25 Νοεμβρίου 2004, μετά από μια περίοδο έντονων διαπραγματεύσεων, η Κυβέρνηση της Αρμενίας, ο OTE και η Armentel διευθέτησαν όλες τις σημαντικές μεταξύ τους διαφωνίες.
Η τριμερής συμφωνία περιλαμβάνει την εκατέρωθεν απόσυρση των εκκρεμών Διαιτησιών ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου, την έκδοση δεύτερης άδειας GSM, καθώς και την τροποποίηση της άδειας της Armentel προς το σκοπό του εξορθολογισμού των επενδυτικών υποχρεώσεων της εταιρείας.
Η κυβέρνηση της Αρμενίας, ο ΟΤΕ και η Armentel προχώρησαν στην εύρεση συμβιβαστικής λύσης προκειμένου να επιτευχθεί η αντικατάσταση μιας δαπανηρής και συγκρουσιακής σχέσης από μια σχέση που βασίζεται στη συνεργασία και στην αποτελεσματικότητα του ρυθμιστικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος και η οποία θα οδηγήσει τελικά στην προσφορά πελατοκεντρικών υπηρεσιών.
Συνέπεια των παραπάνω είναι ότι οι πελάτες της Armentel θα επωφεληθούν από τη βελτίωση των προσφερόμενων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.
Η Armentel θα λειτουργήσει μέσα σε ένα δίκαιο ρυθμιστικό τηλεπικοινωνιακό πλαίσιο, το οποίο θα επιτρέψει την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών βασισμένων σε νέες τεχνολογίες.
Με την υποστήριξη των πελατών της εταιρείας και τη σταθεροποίηση του ρυθμιστικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τον επενδυτή, ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Αρμενία που θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της οικονομίας της Δημοκρατίας της Αρμενίας και στην ευημερία των κατοίκων της χώρας.

Η Κυβέρνηση της Αρμενίας, OTE, Armentel JV, JSC


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων