Η Inform Λύκος ανέλαβε την έκδοση των λογαριασμών των καρτών της ABC

Η Inform Π. Λύκος Α.Ε. ανέλαβε την έκδοση των λογαριασμών των καρτών της ABC Professional Services Α.Ε., του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Το έργο περιλαμβάνει την εκτύπωση των προτυπωμένων εντύπων, την επιτύπωση των μεταβλητών στοιχείων, την εμφακέλωση και την αποστολή των λογαριασμών των τραπεζικών καρτών που διαχειρίζεται η ABC.

Η Inform Λύκος, ηγέτης στον χώρο των υπηρεσιών έκδοσης λογαριασμών και statements, ανέλαβε το συνολικό outsourcing των λογαριασμών των τραπεζικών καρτών που διαχειρίζεται η ABC. Το έργο περιλαμβάνει την εκτύπωση των εντύπων και των φακέλων των λογαριασμών, την επιτύπωση των μεταβλητών δεδομένων και την αυτόματη εμφακέλωση των φύλλων κάθε λογαριασμού μαζί με τα τυχόν διαφημιστικού ή ενημερωτικού περιεχομένου ένθετα. Τέλος, η Inform Λύκος είναι υπεύθυνη για την ταξινόμηση, τη μεταφορά και την παράδοση φακέλων στα ΕΛΤΑ ή στην ίδια την Τράπεζα-Εκδότη η οποία και αναλαμβάνει την παράδοση στους καρτούχους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υποστήριξη του έργου και τη δυνατότητα επεξεργασίας των αρχείων, απαιτήθηκε από την Inform Λύκος η ανάπτυξη του αναγκαίου λογισμικού με βάση τις προδιαγραφές που προέκυψαν ύστερα από συνεργασία με την ABC και την ανάλυση των απαιτήσεων του έργου.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Χρηματοοικονομικού Τομέα της Inform Λύκος, Ηλίας Σταρίδας, 'Καλύψαμε όλες τις απαιτήσεις της ABC προκειμένου να αναλάβουμε ένα τόσο ευαίσθητο, σύνθετο και απαιτητικό χρονικά έργο, όπως είναι η έκδοση των λογαριασμών. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή τη στρατηγική συνεργασία που έχει ξεκινήσει με την ABC και κατά συνέπεια με τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς'.

ABC Professional Services (www.abc.gr)

Η ABC Professional Services δραστηριοποιείται τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή αγορά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής υψηλής ποιότητας πάνω από 20 έτη, με ισχυρή παρουσία στον χρηματοοικονομικό τομέα. Ειδικότερα στον τομέα της επεξεργασίας ηλεκτρονικών συναλλαγών διαχειρίζεται σήμερα περισσότερες από 1.500.000 συναλλαγές σε μηνιαία ?άση και μεγάλο αριθμό χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, ΑΤΜ και EFT/POS. Η ABC πραγματοποίησε με πλήρη επιτυχία την μεγαλύτερη μετάπτωση των τελευταίων ετών σ την Ελλάδα στο σύστημα καρτών που διαθέτει για λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. H ABC Professional Services παρέχει υπηρεσίες επεξεργασίας καρτών μέσω του Κέντρου Επεξεργασίας Καρτών της, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από τους διεθνείς οργανισμούς VISA & Mastercard.

ΙNFORM ΛΥΚΟΣ (www.lykos.gr) (LYKr.AT)

Η Inform Λύκος δραστηριοποιείται στην αγορά της διαχείρισης και διακίνησης της πληροφορίας και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου στην Ευρώπη. Πρωταγωνιστεί στις αγορές συμβατικών και «έξυπνων? μηχανογραφικών εντύπων, εμπορικών εκτυπώσεων, προγραμμάτων loyalty, ηλεκτρονικής διαχείρισης λογαριασμών και εγγράφων, διαχείρισης ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες, παραγωγής και προσωποποίησης καρτών διαφόρων τεχνολογιών, εκτυπώσεων ασφαλείας, εισιτηρίων, ετικετών, direct mailings, έκδοσης λογαριασμών και statements. O Όμιλος οδηγεί τις εξελίξεις που διαμορφώνουν την αγορά η οποία βρίσκεται στην τομή των Γραφικών Τεχνών, της Πληροφορικής, και της Επικοινωνίας στην metaprinting? εποχή.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων