Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τη μετατροπή της Εταιρίας σε αμοιβαίο κεφάλαιο.

Με την παρούσα σας ανακοινώνουμε ότι την 13.12.2004 συνεχίσθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της NEW MILLENNIUM INVESTMENTS A.E.E.X., η οποία συνήλθε την 9.12.2004 μετ' αναβολήν εκ της 9.11.2004, με ποσοστό απαρτίας 68,90 %. Τα θέματα που συζητήθηκαν, οι αποφάσεις που ελήφθησαν και η πλειοψηφία προς τις αποφάσεις αυτές έχουν ως εξής:
Θέμα μόνον
Μετατροπή της Εταιρίας σε αμοιβαίο κεφάλαιο σύμφωνα με το άρθρο 12α ν.1969/91 και λήψη απόφασης για την εξαγορά των μετοχών της Εταιρίας σύμφωνα με την παράγραφο 2 αυτού του άρθρου, άλλως λύση της Εταιρίας και τη θέση της σε εκκαθάριση.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τη μετατροπή της Εταιρίας σε αμοιβαίο κεφάλαιο σύμφωνα με το άρθρο 12α ν.1969/91.

Ως προς επιμέρους ζητήματα της μετατροπής σημειώνεται ότι η διαχείριση του αμοιβαίου κεφαλαίου το οποίο θα προέλθει από την ανωτέρω μετατροπή ανετέθη ομόφωνα στη MARFIN ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, προς την οποία θα παρέχει επενδυτικές συμβουλές η MARFIN GLΟBAL ASSET MANAGEMENT ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Θεματοφύλακας του νέου αμοιβαίου κεφαλαίου ορίσθηκε επίσης ομόφωνα η MARFIN BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.

Εντός των επομένων δύο (2) εργάσιμων ημερών, κατόπιν επικοινωνίας μας με τους αρμόδιους εποπτικούς φορείς, θα ενημερωθεί το επενδυτικό κοινό για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της πιο πάνω απόφασης.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων