Η ALTEC αποκτά νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα

Mια σειρά σημαντικών αλλαγών πραγματοποιεί ο Όμιλος ALTEC, στο πλαίσιο της δυναμικής αναπτυξιακής του πορείας. Ειδικότερα, η ALTEC αποκτά νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα, ενώ η ACN, εταιρεία Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου, μετονομάζεται σε ALTEC TELECOMS.

Η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας της ALTEC, μετά από 18 χρόνια, είναι φυσικό επακόλουθο του εκσυγχρονισμού της, ως μία μεγάλη επιχειρηματική οντότητα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η πορεία της εταιρίας από το 1986 που ιδρύθηκε έως σήμερα, χαρακτηρίζεται από γεγονότα-ορόσημα που συνετέλεσαν στη δημιουργία της σημερινής ALTEC, ενός ισχυρού επιχειρηματικού σχήματος στο χώρο της πληροφορικής & των επικοινωνιών.
Το 2001, προβλέποντας τις εξελίξεις και το νέο τεχνολογικό και επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφωνόταν, η ALTEC ισχυροποίησε περαιτέρω τη θέση της στην αγορά, μέσα από μία σειρά συγχωνεύσεων και αναδιοργανώσεων. Η ALTEC του σήμερα χαρακτηρίζεται από εξειδίκευση, ευελιξία, φιλικότητα & προοπτική. Η νέα εταιρική εικόνα της ALTEC απεικονίζει τα χαρακτηριστικά αυτά, καθώς και τη στροφή της εταιρίας στις ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, με επίκεντρο τον πελάτη.
Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιεί ο Όμιλος ALTEC είναι ότι η ACN αλλάζει επωνυμία και λέγεται πλέον ALTEC TELECOMS. Η αλλαγή του ονόματος και της ταυτότητας της ACN είναι η απάντηση του Ομίλου ALTEC στη νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών. Η ACN, στα έξι χρόνια δραστηριοποίησής της, δημιούργησε τις υποδομές, ώστε σήμερα, με τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, να έχει τη δυνατότητα.... να αλλάξει την επικοινωνία ιδιωτών και επιχειρήσεων. Προς αυτή την κατεύθυνση, η πρώτη κίνησή της είναι η αλλαγή του ονόματός της σε ALTEC TELECOMS, παρέχοντας τη σιγουριά και την εγγύηση της δυναμικότερης ελληνικής εταιρίας πληροφορικής και του Oμίλου ALTEC. Με νέα ταυτότητα και νέο όραμα, η ALTEC TELECOMS θέτει ως στρατηγικό στόχο να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ο στόχος αυτός πραγματοποιείται χάρη στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τις διαρκείς επενδύσεις σε υποδομές και το σύγχρονο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της ALTEC TELECOMS.

Από το 1999 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις σε εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο εκτεταμένα και εξελιγμένα δίκτυα μεταγωγής δεδομένων και φωνής στη χώρα μας. Το δίκτυο της ALTEC TELECOMS έχει πανελλαδική κάλυψη, με 57 σημεία παρουσίας, δηλαδή διαθέτει τουλάχιστον ένα σημείο σε κάθε Νομό. Παράλληλα έχει εγκαταστήσει 11 λειτουργικά σημεία διασύνδεσης με το Εθνικό Δίκτυο Τηλεφωνίας, καθώς και διασυνδέσεις με όλα τα μεγάλα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Από την πρώτη μέρα της εγκατάστασής του, το τεχνολογικά εξελιγμένο πανελλαδικό της δίκτυο της ALTEC TELECOMS, έχει καλύψει με απόλυτη επιτυχία τις περίπλοκες επικοινωνιακές ανάγκες των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα αλλά και τις σύνθετες απαιτήσεις σύγχρονων οργανισμών.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων