Διανομή καθαρού μερίσματος Ευρώ 0,12 ανά μετοχή

Γνωστοποιούνται στους κ.κ. Μετόχους της εταιρίας ΝΟΤΟS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε. τα παρακάτω:

Με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 25/5/2005, εγκρίθηκε η διανομή καθαρού μερίσματος Ευρώ 0,12 ανά μετοχή για τη χρήση 2004.

Δικαιούχοι είσπραξης μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά τη λήξη της Συνεδρίασης του Χ.Α. της Τετάρτης 25 Μαΐου 2005. Από την Πέμπτη 26 Μαΐου 2005, η μετοχή διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2004.

Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2005 και θα πραγματοποιείται από τη ΝΟΤΟS COM στους χειριστές (Θεματοφύλακες και Χρηματιστηριακές Εταιρίες) των δικαιούχων μετόχων, οι οποίοι (χειριστές) θα δηλώσουν εγγράφως στη ΝΟΤΟS COM ότι έχουν δικαίωμα είσπραξης του μερίσματος για τους πελάτες τους και παραλαβής για λογαριασμό τους των βεβαιώσεων καταβολής του για φορολογική χρήση.

Για τους μετόχους, για τους οποίους οι χειριστές τους δεν θα κάνουν την πιο πάνω δήλωση, η καταβολή θα γίνει από τα γραφεία της εταιρίας τις εργάσιμες μέρες και από τις 10:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. με την προσκόμιση Δελτίου Ταυτότητας. Η καταβολή του μερίσματος σε τρίτο πρόσωπο θα γίνεται εφόσον προσκομίζεται εξουσιοδότηση του δικαιούχου που θα αναφέρει τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτούμενου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής της από δημόσια αρχή.

Για κάθε πληροφορία οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της εταιρίας μας, αρμόδια κα Αντωνία Βεντούρα, τηλ. 210-8007386, fax 210-8074579.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων