ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.

Η ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. και NEXTNET A.E. ανακοινώνουν ότι τα αντίστοιχα Διοικητικά Συμβούλια των δυο εταιριών ενέκριναν σήμερα 20/07/2001 το ΣΣΣ όπως αυτό είχε προταθεί απότις διοικήσεις των δύο εταιριών και θα προτείνουν στις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων τους, ως δίκαιη και εύλογη σχέση ανταλλαγής μετοχών των δύο εταιρειών τη σχέση 1 μετοχή NEXTNET A.E προς 1,0697 μετοχές ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. Υπενθυμίζεται ότι η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής των μετοχών της απορροφώσας και της απορροφώμενης εταιρίας έχει προσδιορισθεί μετά από έγγραφη γνωμοδότηση του διεθνούς αναγνώρισης ελεγκτικού οίκου, ΚPMG (KPMG Κυριακού Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ). Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεως των Γενικών Συνελεύσεων των δύο εταιριών, και των κατά το Νόμο οριζομένων αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων Αρχών και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός περίπου 6 μηνών. Ως ημερομηνία του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της απορροφώμενης εταιρείας είχε ορισθεί η 30/6/2001 με την από 24/05/01 συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο εταιριών.