Αποτελέσματα 9μήνου 2004

Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις 9μηνου της τρέχουσας χρήσης, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε στο ποσό των ευρώ 32.553.242 στα ίδια περίπου επίπεδα με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα λειτουργικά αποτελέσματα περιόδου (EBITDA) ανέρχονται στο ποσό των ευρώ 6.478.985 έναντι ποσού ευρώ 4.643.980, παρουσιάζοντας ικανοποιητική αύξηση κατά 39,5%. Τέλος τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας ανήλθαν στο ποσό των ευρώ 3.125.968 έναντι ποσού ευρώ 2.162.493 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ήτοι αυξημένα κατ ά 44,5%.

Για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης, η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών θα διαμορφωθεί στα ίδια με πέρυσι επίπεδα των ευρώ 42 εκατ. και τα κέρδη προ φόρων θα κυμανθούν στο επίπεδο των ευρώ 2,5 εκατ , έναντι των ευρώ 1,2 εκατ. στη χρήση 2003.

Αναφορικά με τις τρέχουσες επιχειρηματικές εξελίξεις, σημειώνεται, ότι μετά την ολοκλήρωση της διοικητικής και λειτουργικής αναδιοργάνωσης της εταιρείας, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχειρηματικό σχέδιο επέκτασης της δραστηριότητας τόσο ως προς τις υφιστάμενες εκμεταλλεύσεις όσο και σε νέους τομείς. Συγκεκριμένα, μετά τη πλήρη ενεργοποίηση της εταιρείας ως προς το In flight catering & handling στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία' της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία έχει ξεκινήσει την πλήρη ενεργοποίηση της και στο αεροδρόμιο Η ρακλείου, ενώ παράλληλα εξετάζει τη τοποθέτηση της και σε άλλα περιφερειακά αεροδρόμια. Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της επέκτασης στο χώρο του food service, η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες τροφοδοσίας catering 'ζεστής γωνιάς' με αλυσίδες super market. Αναφορικά με τις εκμεταλλεύσεις εστίασης σε αεροδρόμια, ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση και αναβάθμιση και του κυλικείου στο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος' ενώ εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο των εκμεταλλεύσεων τα κυλικεία στα αεροδρόμια της Μυτιλήνης και της Λήμνου.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων