Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 29/6/2006

Ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου 2006 η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ν.ΒΑΡΒΕΡΗΣ MODA BAGNO Α.Ε. στα γραφεία της Εταιρείας (Αναπαύσεως αρ.50, 2ος όροφος) και παρέστησαν 3 μέτοχοι εκπροσωπούντες το 86,24% (5.407.855 μετοχές επί συνόλου 6.270.000 μετοχών) του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Οι μέτοχοι της Ν.ΒΑΡΒΕΡΗΣ MODA BAGNO Α.Ε. ενέκριναν το σύνολο των θεμάτων της ημερησίας διάταξης. Συγκεκριμένα:
1) Εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο λόγω λήξης της θητείας του προηγούμενου, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:
α. Βαρβέρης Νικόλαος του Ευαγγέλου, εκτελεστικό μέλος,
β. Αγγέλα Βαρβέρη του 'Aγγελου, εκτελεστικό μέλος,
γ. Ευφροσύνη Βαρβέρη του Ευαγγέλου, μη εκτελεστικό μέλος,
δ. Αθανάσιος Μαλεβίτσης του Νικολάου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και
ε. Ελεάννα Πασσά του Νικολάου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
Σημειώνεται ότι η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και λήγει 29/6/2009. Η απόφαση για την εκλογή του νέου Δ.Σ. ελήφθη παμψηφεί.
2) Ελήφθη απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνολικού ποσού 627.000 Euro, με κεφαλαιοποίηση μέρους της υπεραξίας που προέκυψε από την αναπροσαρμογή αξίας ακινήτων της επιχείρησης με βάσει τις διατάξεις του Ν. 2065/1992 κατά το έτος 2004, με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής. Η διαφορά μεταξύ του ποσού της κεφαλαιοποίησης και την συνολική υπεραξία, ποσού 42.381,54 Euro, θα εξακολουθήσει να εμφαίνεται στα βιβλία της επιχείρησης ως "διαφορές από αναπροσαρμογή αξίας λοιπών περιουσιακών στοιχείων". Έτσι το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 4.577.100 Euro, διαιρούμενο σε 6.270.000 κοινές ονομαστικές μετοχές και η ονομαστική αξία της κάθε μετοχής είναι 0,73 Euro. Η απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ελήφθη παμψηφεί. Συνακόλουθα αποφασίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας σύμφωνα με τα ανωτέρω.και μη εξασφαλίσεων, ποσού κατ' ανώτατο όριο 10.000.000 Ευρώ συνολικά, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003 και του Ν. 2190/1920, καθώς και η παροχή ειδικής εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της εταιρείας να διαπραγματευτεί και καθορίσει τους όρους των κοινών ομολογιακών δανείων, μη μετατρέψιμων σε μετοχές, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της εκδόσεως των δανείων, να υπογράψει τις συμβάσεις των δανείων μεταξύ της εταιρείας και των πιστωτικών ιδρυμάτων που θα επιλεγούν να καλύψουν το δάνειο ως ομολογιούχοι δανειστές, καθώς και τις ομολογίες και κάθε έγγραφο σχετικό με το δάνειο και να ενεργήσει τα νόμιμα για την παροχή των εμπραγμάτων ασφαλειών. Η απόφαση αυτή ελήφθη παμψηφεί.
4) Εγκρίθηκαν παμψηφεί οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση 2005 (εταιρικές και ενοποιημένες) μετά της σχετικής Εκθέσεως του Δ.Σ. και της Έκθεσης Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, οι οποίες έχουν συνταχτεί σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης. Εγκρίθηκε παμψηφεί η διανομή κερδών σύμφωνα με τον προτεινόμενο πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων καθώς και η καταβολή μερίσματος 0,06 Ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του εγκριθέντος ως άνω μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 03/07/2006. Από την 04/07/2006 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα λήψης του ως άνω μερίσματος. Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της EFG Eurobank Ergasias, από την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2006. σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής μερίσματος, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 329 του κανονισμού του Χ.Α. και το άρθρο 39 του κανονισμού του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 1. Μέσω των εξουσιοδοτημένων Χειριστών στο Σύστημα Αύλων Τίτλων. 2. Με πίστωση του λογαριασμού τους για τους μετόχους που τηρούν βιβλίο υπολοίπου μετοχών στην EUROBANK. 3. Οι κ.κ. Μέτοχοι για του οποίους τυχόν δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους σύμφωνα με την περίπτωση 1, θα μπορούν να εισπράξουν το μέρισμα από την 12η Ιουλίου 2006 μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias με την προσκόμιση του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου. Η πληρωμή του μερίσματος σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνο με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.
5) Αποφασίσθηκε παμψηφεί η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τη χρήση 1/1/2005-31/12/2005.
6) Εγκρίθηκε παμψηφεί η αμοιβή του Διευθύνοντος Συμβούλου για το διάστημα 1/7/2005-30/6/2006 καθώς και η προέγκριση αμοιβής για το διάστημα από 1/7/2006-30/6/2007.
7) Εξελέγησαν παμψηφεί ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός Ορκωτός Ελεγκτής για τη χρήση 1/1/2006-31/12/2006.
8) Αποφασίστηκε παμψηφεί η εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. της εταιρείας, ώστε να κεφαλαιοποιήσει κατά την κρίση του, σε χρόνο που θα επιλέξει ως κατάλληλο, στο πλαίσιο του εταιρικού συμφέροντος και ειδικότερα για την βελτίωση της καφαλαιακής δομής και την αναδιάρθρωση των κεφαλαίων των θυγατρικών εταιρειών για την ενίσχυση και επέκταση των δραστηριοτήτων τους, απαιτήσεις της εταιρείας από την θυγατρική εταιρεία στην Τουρκία, μέχρι του ποσού των απαιτήσεων που υφίσταντο στις 31/12/2006.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων