Αποφάσεις της Α' Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας της 26ης.5.2006

Σας ενημερώνουμε ότι στην Α' Επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέ-λευση των μετόχων της εταιρίας ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ε-ΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία για τη λήψη των αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάτα-ξης, καθώς παρέστησαν 24 μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούσαν 4.822.353 μετοχές, ήτοι 71,02% του μετοχικού κεφαλαίου.
Περαιτέρω, κατά την Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, αποφασίσθηκαν τα κάτωθι καθώς υπήρχε η απαιτούμενη από τον νόμο απαρ-τία:
1. Η εκλογή του κ. Θεόδωρου Χρύση ως οριστικό μέλος του Διοικητικού Συμβου-λίου της Εταιρίας σε αντικατάσταση της παραιτηθέντος και συγκεκριμένα της κυρίας Αικατερίνης Μυριανθοπούλου, και
2. Η μετατροπή των μετοχών της Εταιρίας από ανώνυμες σε ονομαστικές προκει-μένου να εναρμονισθεί με το περιεχόμενο των άρθρων 28 παρ. 2 και 40 παρ. 2 του ν. 3371/2005 και τροποποίηση του άρθρου 6 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.
Το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης της A' Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της 26ης 05.06, ήτοι αυτό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή με-τρητών προκειμένου να εναρμονισθεί με το περιεχόμενο των άρθρων 28 παρ. 2 και 40 παρ. 2 του ν. 3371/2005 και της τροποποίησης του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας, αναβλήθηκε προκειμένου να συζητηθεί στην επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρίας στις 29.05.06, διότι κρίνεται σκόπιμο πρωτίστως να γίνει μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής για συμψηφισμό ζη-μιών και περαιτέρω μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, με έκδοση νέων μετοχών και δωρεάν διανομή αυτών στους μετόχους τα οποία και θα συζητηθούν στην ως άνω Γενική Συνέ-λευση και κατόπιν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων